Provincie Noord-Holland

Statencommissies discussiëren over toekomst Schiphol

18-2-2009

Op 26 februari 2009 komen de leden van drie Noord-Hollandse statencommissies opnieuw bijeen om te discussiëren over de toekomst van de luchthaven Schiphol.

In de discussie staat centraal de Provinciale Lange Termijn Verkenningen Vestigingslocaties Schiphol, Integrale verkenningen van alternatieve toekomstbeelden in 2040. De discussie wordt gevoerd door statenleden uit de commissies Ruimtelijke Ordening en Grondbeleid (ROG), Wegen, Verkeer en Vervoer (WVV) en Water, Agrarische Zaken, Milieu, Economie en Natuur (WAMEN). Tijdens de vergadering zal aan belangstellenden de mogelijkheid worden geboden te reageren op discussie en standpunten van de statenleden. De bijeenkomst is in het SAS Radisson Hotel Amsterdam Airport, Boeing Avenue 2, Schiphol Rijk. Aanvang 9.00 uur, einde 14.00 uur. Drs. W.H. Klein, programmamanager Schiphol van de provincie Noord-Holland zal de discussie inleiden.

Belangstellenden die in de vergadering op de discussie willen reageren, dienen zich uiterlijk maandag 23 februari aan te melden bij het secretariaat van de Statengriffie, mevrouw M. van Boheemen, tel. 023-5144628.

De Verkenningen kunnen worden opgevraagd bij de griffier van de Commissie Ruimtelijke Ordening en Grondbeleid, mevrouw N. Takkenberg.

Nieuwsredactie