Deelgemeente Hoogvliet Rotterdam

Bezoek burgermeester Aboutaleb aan Hoogvliet

De nieuwe burgemeester van Rotterdam, Ahmed Aboutaleb heeft op 18 februari een werkbezoek gebracht aan Hoogvliet.

De nieuwe burgemeester van Rotterdam, Ahmed Aboutaleb heeft op 18 februari een werkbezoek gebracht aan Hoogvliet. Hij bezocht onder ander het Einstein lyceum, waar hij met leerlingen en leraren van de school sprak en informatie kreeg over de stand van zaken rond de Campus Hoogvliet.

In de nieuwe tijdelijke locatie van de Basisschool Oudeland en De Notenkraker, Villa Notenkraker onthulde de burgemeester het mozaĂŻekkunstwerk dat de leerlingen van de school hebben gemaakt. Ook bezocht hij de boksschool van Ome Jan Schildkamp. De burgemeester gaf aan erg onder de indruk te zijn van het werk van Ome Jan die zich inzet om jongeren om het goede pad te houden.

Kees van Pelt, voorzitter van de deelgemeente Hoogvliet, was de hele dag gastheer van de burgemeester samen met de andere leden van het dagelijks bestuur, Jacqueline Cornelissen en Marianne van der Ham.

Ik ben trots op de complimenten die we van de burgemeester hebben gekregen over de voortvarendheid van onze aanpak op onder andere het gebied van de herstructurering, onderwijs en veiligheid, aldus Kees van Pelt.

Ahmed Aboutaleb en Kees van Pelt met briljantje Sahin Unal