LLiNK
- VERKLARING LLiNK-

LLINK HEEFT SURSEANCE VAN BETALING AANGEVRAAGD

Omroep LLiNK heeft vandaag surseance van betaling aangevraagd om haar huidige financiële problemen het hoofd te bieden. De groenste omroep voert momenteel een hevige strijd om de laatste 25.000 leden binnen te halen voor 1 april. Op deze datum moet de omroep 150.000 leden hebben om in het omroepbestel te kunnen blijven bestaan.

Tanja Lubbers: 'Wij lossen onze problemen op en vragen iedereen met een hart voor LLiNK ons daarbij te steunen en lid te worden. Nog dagelijks stromen de leden binnen. Wij slagen erin wekelijks honderdduizenden mensen te inspireren met programma's als 3 op Reis, De ConsuMinderman en LLiNK in Natura. Dat zijn toegankelijke programma's over thema's als globalisering, dierenwelzijn en duurzaamheid. Programma's die een eigen plek verdienen in het publieke bestel.'

LLiNK
LLiNK wil met haar programma's op radio, televisie, internet en met haar overige activiteiten zoveel mogelijk kijkers, luisteraars en leden informeren, inspireren en activeren om een bijdrage te leveren aan een duurzame, eerlijke en zorgzame wereld.

Tot het moment dat de bewindvoerder is aangesteld kan LLiNK geen verdere uitspraken doen over haar financiële situatie en de organisatie.

Tanja Lubbers
Algemeen Directeur omroep LLiNK

NB. Naast de 125.000 mensen die LLiNK momenteel al steunen, kunnen mensen LLiNK steunen en redden door lid te worden van de groenste omroep.