Meneer Kaktus kiest partij voor kinderen

11/02/2009 08:52

World Wide Eventures

Peter Jan Rens is vanaf 19 februari terug met de Grote Meneer Kaktus Show.

Meneer Kaktus heeft een Theater gebouwd aan de A12: Het Kaktus Parlement Theater.

Volwassenen moeten kinderen laten zinderen van plezier door ze datgene aan te bieden waardoor ze zich individueel en met zijn allen maximaal kunnen ontplooien, stelt Peter Jan Rens, en dat gebeurt te weinig.

Elke Grote meneer Kaktus show is dan ook een 'spetterende vergaderingvoor kinderen en kindvriendelijke volwassenen ' en voorstelling tegelijk. Vanaf 19 februari treedt hij op in het Kaktus Parlement Theater (Brothers/StudioA12 T Bunnik) samen met de nieuwe Mevrouw Stemband (Pia Naber) en Kweetniet (Erwin Wiertz)

Het Kaktus Parlement als Boksring

Meneer Kaktus vindt dat kinderen ondergesneeuwd raken in Nederland.

Als volwassene onderneemt hij nu op een unieke manier aktie om kinderen krachtiger te maken.

Met kinderen en alle kindvriendelijke volwassenen wil hij proberen vanuit het Kaktus Parlement Theater een heuse politieke partij op te richten; De Kaktus Partij. Om kinderen meer kracht en mogelijkheden te geven zich te ontwikkelen en op te groeien.

Het is ongehoord dat er in Nederland naast een partij van de dieren, ouderen, socialisten en liberalen geen politieke partij voor kinderen in de tweede kamer zit.

'Kinderen zijn letterlijk het ondergeschoven kindje van deze samenleving,' zegt Peter Jan Rens, ' in deze tijd moeten we investeren in kinderen. Zowel materieel als immaterieel. Kinderen moeten zich kunnen ontwikkelen en Nederland biedt te weinig.''

De missie van Meneer Kaktus is geen klaagzang over alles wat er mis is in de opvoeding en het onderwijs. Maar een actie om daadwerkelijk de positie van kinderen en jeugd van Nederland krachtiger te maken.

Elke Grote meneer Kaktus show is ook een 'spetterende vergadering' en voorstelling tegelijk. Waarin niet alleen de Prik van de Kaktus en de STOMP wordt uitgedeeld, maar ook waar kinderen en volwassenen zich kunnen vermaken met de Spelende vrouw, het Gevaar en de vele Kaktus liedjes zoals Het Grote Meneer Kaktus Lied en Als Je Geniet Dan Slijt Je Niet.





http://www.degrotemeneerkaktusshow.nl