Ingezonden persbericht


Rob Schrama knuffelt Palestijnen en Israëliërs in Jeruzalem

-persbericht-

Op donderdagavond 19 februari is er op RTL4 een nieuwe uitzending van 'Bestemming Bereikt', om 20.30 uur. In deze uitzending is de Amsterdamse kunstenaar Rob Schrama te zien in zijn reisbestemming Jeruzalem, waar hij zingend door de straten van de Oude Stad Palestijnen en Israëliërs oproept om tot verzoening te komen.

Als een soort rattenvanger van Hamelen lokt hij de inwoners mee om deel te nemen aan de 'Jerusalem Hug'. Dit is een vredesmanifestatie waarin Palestijnen en Israëliërs hand in hand rondom de stadsmuren van de Oude Stad lopen, om hun gemeenschappelijke wens naar vrede tot uitdrukking te brengen.

Rob Schrama is van mening dat het zwaartepunt van hun conflict in Jeruzalem ligt en dat een blijvende oplossing ook in Jeruzalem zal moeten worden gecreëerd.

Rob schrama organiseert de 'Jerusalem Hug' op 21 juni a.s. voor de 3e keer. Elk jaar weer wordt deze vredesmanifestatie grootser opgezet. De intentie is om de activiteiten te laten uitgroeien tot een allesomvattend vredesapotheose in 2012, waar Palestijnen en Israëliërs voor altijd in vrede worden verenigd.

Rob Schrama is gaarne bereid zijn initiatieven in Jeruzalem nader toe te lichten.

In de bijlage van deze email vindt u de eerste Nieuwsbrief van de 'Jerusalem Hug'.

Rob Schrama
tel. 06-46608660
www.robschrama.nl
www.jerusalemhug.org