19 februari 2009< br/>
Antonov Plc
("Antonov" of "de Onderneming")

Benoeming van Non-Executive Director

De Board van Antonov maakt met genoegen bekend dat Dipl.-Ing. Bernd Ramler vandaag is benoemd tot non-executive director van de Onderneming.

Na zijn afstuderen aan de RWHT Aken als Certified Engineer in 1981, heeft de heer Ramler gewerkt voor drie van de belangrijkste bedrijven in de Duitse automobiel industrie: Mercedes-Benz GmbH, AMG en Porsche AG. Hij gaf leiding aan de aandrijf- en motoractiviteiten voor productie wagens (waaronder de V10 motor van de Porsche Carrera GT) en racewagens. Tevens was hij verantwoordelijk voor de ondersteuning van de wereldwijde race activiteiten van alle drie de bedrijven, resulterend in een dubbele overwinning voor Porsche in 1998 in de 24-uurs race van Le Mans. In 2006 verliet de heer Ramler Mercedes-AMG GmbH om zijn eigen technische consultancy bedrijf te beginnen met enkele bekende automobielbedrijven als klanten.

De Directors van Antonov zijn van mening dat zijn kennis, ervaring en contacten van grote waarde zullen zijn voor Antonov in het ondersteunen van een succesvolle uitvoering van de strategie van de Onderneming.

Dipl.-Ing. Bernd Wilhelm Ramler (56) heeft geen andere commissariaten of verbintenissen gehad in de laatste vijf jaar. In het kader van regel 2 (g) van de AIM regels van de London Stock Exchange hoeven verder geen mededelingen gedaan te worden.

Voor verdere informatie kunt u contact opnemen met:

Dr. Jos E. Haag Antonov plc +44 1926 455800 Executive Chairman +31 651 561 767