Ingezonden persbericht


Persbericht

Capital ID positief vermeld in MRM Magic Quadrant 2009 van Gartner

Zwolle, 19 februari 2009 -- Capital ID, specialist in marketing operations management (MOM), is ook dit jaar opgenomen in het Gartner Magic Quadrant rapport. Capital ID is gekwalificeerd vanwege het uitgebreide en groeiende klantenbestand, het brede aanbod MRM-mogelijkheden, het verbeterde beheer van planning en financieel beheer op het gebied van marketingcommunicatie.

Het rapport vermeldt: "Capital ID staat in het Gartner kwadrant vanwege de regionale penetratie van klanten met een uitgebreide reeks MRM-functionaliteit en de kracht van brand management. In Europa gevestigde bedrijven die geïnteresseerd zijn in brand management en mediaplanning moeten Capital ID overwegen." Gartner verwacht in 2009 aanhoudende en solide investeringen in MRM. De nadruk ligt op kostenbesparingen en efficiëntie - marketingbudgetten worden minder snel verhoogd en er wordt sneller op deze kosten bespaard, aldus Gartner.

Vermelding in het Gartner kwadrant geeft klanten een inzicht in de prestaties en mogelijkheden van oplossing die leveranciers bieden. "Ik ben dan ook erg trots dat we dit wederom bereikt hebben: Capital ID is het enige Nederlandse bedrijf dat is opgenomen in dit kwadrant", aldus Dennis Steen, CEO van Capital ID. "Wat dit feit extra bijzonder maakt, is dat er een aantal bedrijven verdwenen zijn, maar dat wij juist een betere positie hebben ingenomen. Met name voor onze grotere bestaande klanten is dit een bevestiging dat we op de goede weg zijn, voor nieuwe relaties een duidelijke bevestiging dat wij een goede partij zijn."

Capital ID BV - Assiesplein 1- 8011 XD Zwolle
Tel: 038-4229999 - e-mail: info@capitalid.nl - internet: www.capitalid.nl

Over Capital ID
Capital ID richt zich op het automatiseren van marketingcommunicatie. Met de eigen ontwikkelde software genaamd 'ID manager' is Capital ID marktleider en internationale speler op het gebied van marketing operations management (MOM) en digital asset management (DAM) en werkt voor marktleiders als Randstad Holding, Starbucks, AkzoNobel, Rabobank, OHRA, Grolsch, Rijksoverheid. Onder internationale partners vallen onder andere METIA, Charterhouse, NykampNyboer en MRMLOGIQ. Capital ID wordt geleid door Dennis Steen en Andréy Prins. Het hoofdkantoor is gevestigd in Zwolle. Voor meer informatie zie www.capitalid.com.


---

Capital ID BV - e-mail: info@capitalid.com - internet: www.capitalid.com

Voor redactionele informatie:
Influx PR - Marleen Lassche - tel: 055 3663034 - e-mail: marleen@influx-pr.com Of Capital ID - Dennis Steen - tel: 06 51420626 - e-mail: d.steen@capitalid.nl