Gemeente Dongeradeel


Website Dongeradeel stijgt 88 plaatsen op ranglijst Overheid.nl

Op 13 februari 2009 zijn de nieuwe ranglijsten van de Overheid.nl Continue Monitor opgemaakt. Dongeradeel stijgt in deze ranglijst maar liefst 88 plaatsen. De website van de gemeente is hiermee een van de grootste stijgers op de landelijke ranglijst `Overheid.nl Continue Monitor'.

Makkelijk de weg te vinden
De functionaliteit van www.dongeradeel.nl is sinds eind 2008 flink verbeterd en bezoekers kunnen makkelijker hun weg vinden op de site.

Verder kunnen burgers thuis achter de computer via MijnDongeradeel een aantal zaken met de gemeente regelen. Door met een persoonlijke DigiD-code in te loggen op MijnDongeradeel kunnen burgers veilig en betrouwbaar zaken doen met de gemeente.

Productencatalogus
Op de website zit ook een uitgebreide productencatalogus van alle overheidsinstanties. Een bezoeker wordt automatisch doorverwezen naar de overheidsorganisatie waar de informatie te vinden is.

Continue Monitor
De Continue Monitor van `Overheid heeft Antwoord©' publiceert maandelijks de prestaties van de elektronische overheid. Dit gebeurt in opdracht van het Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties.