Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Torenhoge favoriet volgens noteringen op www.unibet.nl Mickey Rourke heeft Oscar al in huis

Malta, 19 februari 2009 - Mickey Rourke heeft volgens de noteringen op www.unibet.nl de Oscar voor Beste acteur feitelijk al in huis. Dit voor zijn rol als Randy 'The Ram' Robinson in The Wrestler. Notering: 1,50:1. Sean Penn is ook een van de favorieten dankzij zijn optreden in Milk (2,80:1). Op basis van de noteringen wint Slumdog Millionaire de slag om de Beste film (1,20:1) en Beste regie (1,20:1). Op redelijke afstand gevolgd door The Curious case of Benjamin Button. Respectievelijk 6,50:1 en 6,00:1.

De Oscar-uitreiking vindt plaats op 22 februari. Er kan ook gewed worden op de Beste actrice. Kate Winslet heeft dankzij haar vertolking als tramconductrice Hanna in de film The reader daarvoor de beste papieren in handen (1,50:1) Meryl Streep staat voor haar rol in Doubt genoteerd op 4,50:1. Wie financieel wil scoren, kan het beste zijn/haar geld inzetten op Angelina Jolie. Zij speelt de hoofdrol in de Changeling. Iedere euro die op haar wordt ingezet, wordt met factor 25 vermenigvuldigd. Maar dan moet zij de Oscar wel in de wacht slepen.

Spannend
Volgens Anne-Jaap Snijders, Hoofd Mediazaken Unibet, is de kwaliteit van de genomineerde films hoog te noemen. "Er zitten echte kaskrakers tussen. Zelf ben ik gecharmeerd van het verhaal in The Wrestler. Een verslaafde worstelaar op leeftijd die een comeback wil maken in het professionele worstelcircuit. Het wordt in ieder geval ook dit jaar spannend wie de Oscars in ontvangst mogen nemen. Wedden op de mogelijke winnaars maakt het alleen maar spannender."

Over Unibet
Unibet is een online wedkantoor. Het is opgericht in 1997 en staat genoteerd aan de beurs (NASDAQ OMX Nordic Exchange) van Stockholm. Unibet is een van de grootste, private, online wedkantoren in Europa en biedt diensten in twintig talen aan via www.unibet.com. Momenteel heeft Unibet meer dan 2,9 miljoen klanten in meer dan honderd landen. Unibet is lid van de EGBA (European Gaming and Betting Association), RGA (Remote Gambling Association) in Groot-Brittannië en is gecertificeerd door G4, Global Gaming Guidance Group. In december 2007 heeft Unibet Maria Holdings, de grootste online bingo-aanbieder in Scandinavië, overgenomen. En in april 2008 heeft Unibet de grootste paardenrace-portal van Scandinavië, Travnet, overgenomen. Meer informatie over Unibet is te vinden op www.unibet.nl of www.unibetgroupplc.com.


Noot voor de redactie,