Master it Training ontvangt `Gold Status' van IITT


Kwaliteitsstatus voor eerste keer uitgereikt aan Nederlandse IT-opleider

EINDHOVEN, 20090219 -- Master it Training, opleider op het gebied van software development, systeem- & netwerkbeheer en kantoorautomatisering, heeft deze maand de Gold Standard Accreditation uitgereikt gekregen van het gerenommeerde Engelse Institute of IT-training (IITT). Master it Training is hiermee de eerste Nederlandse IT-opleider die voldoet aan alle eisen die worden gesteld aan het mogen voeren van deze gouden kwaliteitsstatus.

De Gold accreditatie geldt als uitbreiding op het algemene kwaliteitskeurmerk dat IITT toekent aan professionele opleidingsinstituten. Om hiervoor in aanmerking te komen, wordt jaarlijks door IITT de kwaliteit van het instituut gemeten en beoordeeld aan de hand van 140 parameters, ondergebracht in 20 key performance indicators. Is de kwaliteit goed, dan ontvangt het opleidingsinstituut een keurmerk. Voor de Gold accreditatie gaat men hierbij echter een flinke stap verder. Zo dient de score op alle 20 key performance indicators meer dan bovengemiddeld te zijn. Daarnaast moeten ook alle trainers door IITT gecertificeerd zijn, waarbij men kritisch kijkt naar onder andere het aanwezige opleidings- en kennisniveau.

Jasper Voorhoeve, directeur van Master it Training: "Met de Gold accreditatie laten wij zien dat onze organisatie op alle fronten voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen. In 2006 ontvingen wij als eerste Nederlandse IT-opleider het IITT keurmerk. Dat wij nu wederom de eerste zijn die daar de status `Gold' aan mogen toevoegen is voor ons niet alleen een geweldig compliment, het bevestigt ook dat wij in staat zijn om onze klanten een hoge en onderscheidende kwaliteitsstandaard te bieden."

Over Master it Training; better training, better people
Master it Training verzorgt trainingen en opleidingen op het gebied van software development, systeem- & netwerkbeheer en kantoorautomatisering. Het aanbod is breed en bestaat uit ruim 450 verschillende IT trainingen, van een basistraining Word tot een compleet MCITP traject. Dankzij een uniek 100% maatwerk leersysteem en een flexibele, klantgerichte manier van werken hebben inmiddels vele bedrijven en organisaties gekozen voor de kwaliteit van Master it Training. Meer informatie is beschikbaar op: www.master-it.nl





Ingezonden persbericht