Ingezonden persbericht


Prins Carnaval van Kruikenstad heet iedereen welkom via bluetooth

Prins Jean Pierre d'n Irste van Kruikenstad heet via een videoboodschap alle carnavalsvierders in Tilburg welkom in Kruikenstad. Deze boodschap wordt gratis verstuurd via bluetooth. Iedereen die langs een van de vier vaste bleutooth locaties in Tilburg loopt en zijn bleutooth aan heeft staan, ontvangt naast deze videoboodschap ook gratis carnavalgadgets voor de mobiele telefoon. Stichting Tilburg 2009 biedt in samenwerking met Gemoro en Tilburg.com een gratis ringtone van de carnavalskraker 'Spring voor Tilburg'. Bovendien ontvangen de carnavalsvierders dagelijks gratis een leuke carnavalsfoto.

Locaties

De bleutooth zenders, herkenbaar aan een Tilburg2009 sticker, staan op vaste locaties in Tilburg; het centraal station, de openbare bibliotheek Centrum, de parkeergarage Pieter Vreedeplein en de parkeergarage Emmapassage. Bovendien zijn tijdens d'n Opstoet op zondag 22 februari de fotografen van Tilburg.com voorzien van een mobiele bluetoothzender van Tilburg 2009 en Gemoro. Alle Kruiken en Kruikinnen die tijdens d'n Opstoet hun bluetooth aan hebben staan, krijgen gratis de ringtone 'Spring voor Tilburg' aangeboden.

Tilburg 2009
Via de bleutooth zenders zal Stichting Tilburg 2009 het hele jaar door Tilburgers informeren over alle activiteiten en evenementen die in het kader van het jubileumjaar plaats gaan vinden. Ook zullen er diverse ringtones, filmpjes en andere speciale content verspreid worden via dit medium. Op deze manier kan elke Tilburger gratis zijn eigen speciale Tilburg2009 content op zijn mobiel activeren en op de hoogte blijven van alle feestelijkheden rond het 200 jarig bestaan van de stad.

EINDE PERSBERICHT



Ingezonden persbericht