Marionnaud Spanje implementeert StoreWorld IntraStore

19/02/2009 14:42

CENTRIC MANAGED ICT SERVICES

Marionnaud, de grootste parfumerieketen in Europa, gaat StoreWorld IntraStore van Centric implementeren in 173 parfumeriewinkels in Spanje. In 2007 en 2008 werd StoreWorld IntraStore al succesvol geïmplementeerd in de Marionnaud-filialen in Frankrijk, Italië en Zwitserland.

Marionnaud wil met StoreWorld IntraStore de communicatie tussen het hoofdkantoor, de filialen en de regiomanagers optimaliseren. Dankzij de gebruiksvriendelijke user interface leren de medewerkers snel met StoreWorld IntraStore werken. De oplossing is gebaseerd op webtechnologie, waardoor alle berichten en documenten centraal worden bijgehouden en eindgebruikers alleen gebruik hoeven te maken van een browser.

Voordelen

* Open communicatie

* Geïntegreerde communicatie tussen hoofdkantoor en filialen

* Rijke functionaliteiten

* Eenvoudig en snel implementatietraject

* Stabiele en bewezen oplossing, gebaseerd op internettechnologie

Meer dan 25.000 personen in vijftien landen wereldwijd maken al dagelijks gebruik van StoreWorld IntraStore. Zie voor meer informatie www.centric.eu/intrastore.

Over Marionnaud

Het Franse Marionnaud is de grootste parfumerieketen in Europa. Marionnaud heeft meer dan 1.200 winkels in Europa, waarvan meer dan de helft in Frankrijk. Zie voor meer informatie www.marionnaud.com.

Over Centric Retail Solutions

Centric Retail Solutions maakt deel uit van het cluster Supply Chain Solutions van Centric IT Solutions. Dit cluster voorziet onder meer retailers, logistieke dienstverleners, (technische) groothandels en productiebedrijven van moderne ICT-oplossingen. Centric Retail Solutions biedt producten en diensten op het gebied van point-of-sale, instore automation, enterprise resource planning, selfservice, mobility, consumer kiosks, digital signage en payment point. Enkele (internationale) referenties van het cluster Supply Chain Solutions zijn Sligro, Carrefour, Deen Supermarkten, Spar, HEMA, Bruna, Miss Etam, Cool Cat, The Sting, Wibra, Wickes, AS Watson en Kingfisher.