Landschap Noord-Holland

Persbericht

Heiloo, 4 februari 2009

Stilte-excursie tussen de oude bomen van Leyduin

Wilt u de natuur eens in de stilte beleven? Ga dan mee met onze boswachter op vrijdagavond 20 februari van 19.00 uur tot ca. 20.30 naar het bos van de Landgoederen Leyduin, Oud-Woestduin en Vinkenduin op de grens van Heemstede en Aerdenhout.

We wandelen een stukje en gaan zo nu en dan even zitten luisteren naar de geluiden van de natuur. Het tikken van een specht, het machtige geluid van een bosuil en het zoeken van een ree naar voedsel. Even los van zorgen en stress, de rust in uzelf terugvinden.

Wij raden u aan een vuilniszak of plastic tas mee te nemen om op zitten. Reserveer zo spoedig mogelijk, het aantal plaatsen is beperkt en deze excursie is altijd snel volgeboekt. Deze excursie is minder geschikt voor hele kleine kinderen.

Aanmelden is verplicht en kan bij de InformatieWinkel van Landschap Noord-Holland, tel. 088-006 44 55. De kosten bedragen ¤ 5,50, Beschermers van Landschap Noord-Holland betalen ¤ 3,50. Startpunt van deze excursie is het informatiecentrum Kakelye bij de parkeerplaats aan de Manpadslaan 2, 2114 BJ Vogelenzang. Het ligt 2 km ten zuiden van NS station Heemstede/Aerdenhout, aan de westzijde van de Leidsevaart. .

Alle buitenactiviteiten in Noord-Holland vindt u op www.natuurwegwijzer.nl.


Noot voor de redactie/