AEGON

Recreatiewoningverzekering AEGON als beste uit test Consumentenbond

Het AEGON Woon- & VrijeTijdpakket komt zeer goed uit een test van de Consumentenbond. Uit het onderzoek van de Consumentenbond blijkt namelijk dat de recreatiewoningverzekering uit het pakket zowel het beste als het goedkoopste is.
De Consumentenbond geeft in haar onderzoek naar verzekeringen voor recreatiewoningen aan dat er enorme prijsverschillen zijn tussen de aanbieders. De verzekering van AEGON wordt genoemd als de goedkoopste, maar ook als de beste vanwege de standaard all-risk dekking.

De recreatiewoningverzekering is onderdeel van het AEGON Woon- & VrijeTijdpakket en valt onder de rubriek 2e risicoadres. Al eerder zijn de rechtsbijstandverzekering, inboedelverzekering en woonhuisverzekering van het AEGON Woon- & VrijeTijdpakket als beste verzekeringen getest door de Consumentenbond en Moneyview.

Dekking 2e risicoadres verzekering in hoofdlijnen:
- Zeer uitgebreide dekking met als uitgangspunt: alles is gedekt, tenzij expliciet uitgesloten.

- Incidenteel verhuur van de vakantie-/recreatiewoning tot maximaal 4 weken per jaar.

- De inboedel (Rubriek B) is ook verzekerd in de vakantiewoning, mits deze niet permanent aanwezig is. De maximale vergoeding bij diefstal, mits voorafgegaan door braak, bedraagt 20% van het verzekerd bedrag. De inboedel, permanent aanwezig op het 2e risicoadres, kan worden meeverzekerd.

Meer informatie
Communicatie AEGON Nederland, Claudia den Braber - Goossen, telefoon (070) 344 50 92 of 06 - 11 33 52 82.