Politie Gelderland-Zuid

Verdachte van bedreigingen in gevangenhouding

Berg en Dal, 20-02-2009 o Een 35-jarige verdachte uit Berg en Dal die vastzit in verband met meerdere (mondelinge) bedreigingen, is deze week verschenen voor de raadkamer van de rechtbank. De raadkamer heeft de gevangenhouding van de man bevolen voor 90 dagen.

De verdachte werd begin februari aangehouden. Naar aanleiding van enkele aangiften en meldingen van bedreiging door deze verdachte in zowel Groesbeek als zijn woonplaats startte de politie met een uitgebreid onderzoek.

Getuigen melden zich
Ook deed de politie via deze website een oproep aan getuigen van deze bedreigingen of mensen die op welke manier ook te maken hebben gehad met bedreiging door deze man. Diverse locale media namen deze oproep mee in hun berichtgeving waarop zich nog meerdere belangrijke getuigen hebben gemeld. Onder hen twee jongens op een fiets die specifiek werden verzocht om zich te melden. Dit heeft het onderzoek mede verder geholpen.De politie is bezig met de afronding van dit onderzoek. Het dossier wordt opgemaakt en opgestuurd naar het openbaar ministerie. (08)

Laatst gewijzigd 20-02-2009 17:21 | © Regio Gelderland-Zuid |