Ingezonden persbericht


+++ Persbericht +++ Persbericht +++ Persbericht +++

Wereld / Nieuws
De Cadac Group, een Autodesk Premier Solution Provider en Microsoft Gold Certified Partner, introduceert Cadac Gatekeeper. Gatekeeper helpt bedrijven ontwerpstandaarden te definiëren om de kwaliteit van CAD tekeningen te bewaken.

Cadac Group introduceert Gatekeeper

(QWP Heerlen Fri, 20 Feb 2009 09:27:00 GMT) - De Cadac Group, een Autodesk Premier Solution Provider en Microsoft Gold Certified Partner, introduceert Cadac Gatekeeper. Gatekeeper helpt bedrijven ontwerpstandaarden te definiëren om de kwaliteit van uw CAD tekeningen te bewaken. Met Gatekeeper kunnen bedrijven ontwerpstandaarden definiëren en deze vervolgens makkelijk distribueren naar hun interne CAD tekenaars en externe ontwerppartners. CAD tekenaars kunnen deze standaarden vervolgens toepassen op hun tekenwerk. Wanneer zij klaar zijn met hun tekenwerk, kunnen zij Gatekeeper gebruiken om de tekeningen te controleren op de standaarden alvorens ze aan te leveren. Wanneer tekeningen worden aangeleverd kunnen de Document Controllers van de ontvangende partij Gatekeeper eveneens gebruiken bij het controleren van deze tekeningen. Hierbij genereert Gatekeeper een gedetailleerd rapport over welke tekeningen wel en niet voldoen aan de standaarden. Gatekeeper werkt zonder AutoCAD en is een standalone applicatie. Het bestaat uit een runtime versie en een volledige versie. De volledige versie is gelicenseerd en kan worden gebruikt door bedrijven en opdrachtgevers om standaarden te definiëren en te distribueren en CAD tekeningen te controleren op deze standaarden. De gratis runtime versie kan worden gebruikt door CAD tekenaars en ontwerppartners om Gatekeeper Standards Files te lezen en hun tekeningen te controleren op de standaarden alvorens ze aan te leveren. Gatekeeper is gebaseerd op Autodesk's RealDWG en kan CAD tekeningen in Autodesks DWG formaat (AutoCAD 2009 en lager) controleren op ontwerpstandaarden. Gatekeeper levert substantiële besparingen in tijd en inspanning in het ontwerpproces en bij de controle van tekeningen en voorkomt fouten als gevolg van misverstanden en foutieve interpretatie. Gatekeeper is beschikbaar voor klanten vanaf februari 2009. Ter kennismaking organiseert de Cadac Group op 6 maart om 14.00 uur een Product Launch Webinar van ongeveer een uur waarin Gatekeeper gepresenteerd en gedemonstreerd wordt. Wilt u dit webinar bijwonen, ga dan naar http://www.cadac.com/gatekeeper om u zich hiervoor aan te melden. Meer informatie over Cadac Group BV
Cadac Group is gespecialiseerd in het bieden van automatiseringsoplossingen voor het creëren, beheren & delen van digitale ontwerpinformatie. Opgericht in 1986 is Cadac Group gegroeid tot een internationale onderneming gevestigd in Europa en de Verenigde Staten van Amerika. Bij Cadac Group zijn circa 250 consultants werkzaam. Het omzetniveau van Cadac Group bedraagt ultimo 2008 circa 30 miljoen euro. Cadac Group is Autodesk Premier Solution Provider en Microsoft Gold Certified Partner. Cadac Group opereert offensief en pragmatisch, gericht op kansen die klanten in staat stellen hun ontwerpproces en projectcommunicatie te verbeteren. In haar twintigjarige bestaan heeft zij aangetoond een betrouwbare partner te zijn. Voor meer informatie kijk op http://www.cadac.com.

Vragen over dit persbericht kunt u stellen aan
Dhr. Guus Weitzel
T: 045-4001010
E: gweitzel@cadac.com

Bedrijfsgegevens
Cadac Group BV
Nieuw Eyckholt 282
6419 DJ Heerlen
Nederland

T: 045-4001000
F: 045-4001001
E: info@cadac.com