Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Utrecht, 20 februari 2009

VERRASSENDE HONEYMOON? VRAAG DE REIS ALS KADO VAN JE GASTEN!

De bruidegom regelt een onvergetelijke huwelijksreis. Dat is een van de ongeschreven regels rondom trouwen. Dankzij Swingbo Surprisereizen is dit ideaal makkelijk te realiseren. Op de website www.honeymoonsurprise.nl vult het paar samen wensen, voorkeuren en interesses in. Hiermee gaat Swingbo aan de slag om een onvergetelijke reis te creëren met onbekende bestemming. Het bruidspaar ontvangt leuke hints en verrassende teasers om de spanning op te voeren. Via de ceremoniemeesters krijgen de bruidsgasten de vraag om elk een onderdeel van de honeymoon kado te geven. Tijdens het huwelijksfeest zelf onthult het bruidspaar de bestemming van de huwelijksreis in het bijzijn van alle gasten. Ze gaan naar...!?

verrassende honeymoon
Het is spannend en leuk om de organisatie van de honeymoon uit handen te geven? Steeds meer bruidsparen maken gebruik van deze verrassende aanpak van Swingbo. Op de website vult het paar het reisprofiel in met alle voorkeuren. Noord, zuid, oost of west? Wat zijn favoriete vrijetijdsbestedingen en gaat de voorkeur uit naar design hotels of een romantisch verblijf. Het is ook mogelijk om het reisprofiel tijdens een persoonlijk gesprek bij Swingbo op kantoor in te vullen. Aan de hand van het reisprofiel gaan de experts van Swingbo aan de slag om een honeymoon op maat samen te stellen.

bijzondere bestemmingen
Swingbo werkt met bestemmingen over de hele wereld van Midden-Amerika tot Azië en meerdere plekken binnen Europa. We hebben persoonlijk de mooiste pareltjes geselecteerd voor onze reizen. Regelmatig bezoeken we de bestemmingen om ons aanbod te verfrissen en informatie te updaten. Het grootste deel van ons reisaanbod is niet bij andere reisorganisaties te boeken.

origineel kado
De surprise honeymoon kan volledig door de gasten kado gedaan worden. Swingbo maakt een mooie website waarop alleen de gasten kunnen inloggen. De hele surprisereis is in onderdelen opgesplitst. De gasten kiezen bijvoorbeeld voor 'romantisch diner op het strand' en betalen direct online. Thuis ontvangen ze een envelopje om kado te geven. Op de ingesloten kaart is ruimte voor een persoonlijke wens. Voor het bruidspaar zit er in de envelop een bedankkaartje om aan de kadogever terug te sturen, nadat ze van de verrassing genoten hebben.

voorpret
In de aanloop naar de honeymoon ontvangt het bruidspaar verschillende hints en teasers. Deze bewaren ze in het handige Swingboekje dat als eerste is toegestuurd. De voorpret is pas echt compleet als de onthulling van de bestemming op de avond van het huwelijksfeest plaatsvindt in het bijzijn van alle kadogevers.

huwelijksaanzoek en bruidsjubileum
Ook voor huwelijksaanzoeken en bruidsjubilea heeft Swingbo verrassende arrangementen samengesteld. We waarschuwen de bruidegom tijdig als het 1-jarig jubileum voor de deur staat. Want zoveel romantiek verwacht een vrouw natuurlijk wel van haar man!



Ingezonden persbericht