LLiNK

Rotterdam, 20 februari 2009

-PERSBERICHT-

3FM-DJ Rudy Mackay krijgt steun van Milow om zijn baan en LLiNK-programma te redden

DJ Rudy Mackay heeft een nieuwe Nederlandse tekst op het populaire nummer Ayo Technology geschreven. In het nummer 'Red me' roept hij iedereen op lid te worden van de groenste omroep omdat hij anders aan de slag moet als groenteboer of straatmuzikant. Milow steekt Rudy Mackay een hart onder de riem door mee te spelen in de videoclip.

Met het nummer wil Rudy op ludieke wijze de aandacht vestigen op het belang van het lid ledenwerving voor het voortbestaan van omroep LLiNK en het behoud van zijn baan. LLiNK moet voor 1 april 2009 nog circa 25.000 leden binnenhalen om haar plaats binnen het omroepbestel te behouden.

Rudy presenteert iedere vrijdagavond MoveYourAss op 3FM. Eerder al coverde Mackay in zijn radioprogramma een nummer van Milow, waar de Belg via zijn weblog enthousiast op reageerde.

De clip van Rudy en Milow is te zien op http://www.llink.nl/MoveYourAss-Radio.66.0.html

MoveYourAss
MoveYourAss is elke vrijdagavond tussen 22:00 en 01:00 uur te horen op 3FM, MoveYourAss is het eigenwijze radioprogramma van LLiNK met veel nieuwe muziek. Presentator Rudy Mackay doet in zijn programma met zijn gitaar wekelijks een muzikale ode aan de legendarische MoveYourAss boxershort, die de luisteraars kunnen winnen.

LLiNK
LLiNK wil met haar programma's op radio, televisie, internet en met haar overige activiteiten zoveel mogelijk kijkers, luisteraars en leden informeren, inspireren en activeren om een bijdrage te leveren aan een duurzame, eerlijke en zorgzame wereld.


---


Noot voor de redactie,

LLiNK