Ingezonden persbericht


Persbericht

Amsterdam, 18 februari 2009

Wouter Hamel, Neko Case en Sky Larkin gratis in één weekend!

Blijf het weekend thuis voor drietal concerten op Fabchannel

Niet het carnavalstype of raakt de recessie je portemonnee al? Gelukkig zijn er nog websites als Fabchannel.com die er voor zorgen dat je vanuit je luie stoel en geheel kosteloos, een geweldig weekend kan hebben.

Aankomende weekend zendt de Amsterdamse online-concert-zender maarliefst 3 volledige concerten in de Paradiso rechtstreeks uit op hun website. Zowel Wouter Hamel's cd presentatie op zaterdag, als de concerten van de Amerikaanse singer/songwriter Neko Case en Britse indie band Sky Larkin op zondag zijn live te zien op Fabchannel.com.

Zaterdag 21 februari presenteert Hollands' jazz sensatie/reizende ster Wouter Hamel in Paradiso zijn nieuwe album 'Nobody's Tune'. Kijk vanaf 20:30 uur op www.fabchannel.com/nl/wouter_hamel om Hamel als eerste zijn nieuwe nummers te zien spelen.

Zondagmiddag 22 februari is singer/songwriter Neko Case te bewonderen op Fabchannel. Tijdens een intiem middagconcert speelt Case haar populaire folk en country in de bovenzaal van Paradiso. Surf hiervoor vanaf 16:00 uur naar http://www.fabchannel.com/neko_case

Diezelfde dag nog kun je om 20:30 uur live meegenieten met het concert van de indie rock/pop band Sky Larkin op http://www.fabchannel.com/nl/sky_larkin.

Voor meer informatie, neem contact op met:

Marlies de Vries
Fabchannel - Amsterdam, Holland
Press and Publicity
T: +31 (0)20 - 788 27 02
publicity@fabchannel.com www.fabchannel.com

FABCHANNEL

Marlies de Vries,
Junior Publicity Manager

Fabchannel B.V.

Amsterdam Office
Kleine-Gartmanplantsoen 21
1017 RP Amsterdam
The Netherlands
K.v.K 34286240

London Office
21 Quayside, William Morris Way
SW6 2UZ London
United Kingdom

T: +31 (0)20 - 788 27 02
M: +31 (0)65 - 510 82 44
E: marlies.devries@fabchannel.com W: www.fabchannel.com
W: www.fabchannel.com/blog