Ingezonden persbericht




- PERSBERICHT -

How not to Live Your Life
Comedy Central geeft het verkeerde voorbeeld met nieuwe serie

Amsterdam, 24 december 2008

In de nieuwe serie van Comedy Central volgen we het fantasierijke leven van Don, een 29-jarige, werkeloze dromer die elke situatie in zijn hoofd mooier maakt dan die is. Gelukkig krijg je als kijker van How not Live Your Life wel die mooiere opties te zien die zijn ontsproten aan zijn brein. De serie wordt hierdoor een bijzonder geheel van grappige fragmenten. Vanaf zondag 22 februari 21.30 uur officieel onderdeel van Britian's Finest (het themablok van Comedy Central op zondagavond met diverse Britse top comedies) , waarin ook series als The IT Crowd en Two Pints of Lager te zien zijn.

Als Don het huis van zijn oma erft, wordt het hem duidelijk dat ze hem écht niet mocht: de schulden op het pand zijn torenhoog. Veel te hoog voor Don om alleen te betalen. Om alle schuldeisers tevreden te stellen neemt Don twee huisgenoten, de zachtaardige, sociaal werker Eddy en de mooie Abby waar Don al lang een crush op heeft. Dat ze vaak haar snobby vriend Karl meeneemt naar huis, maakt het er voor Don niet leuker op. Don's rijke fantasie redt hem echter in de situaties waarin hij met de succesvolle Karl wordt geconfronteerd die Abby wél kan krijgen. Zo bedenkt hij dat als hij het bed van Abby en Karl hoort kraken "6 things they could be doing instead"..niet realistisch maar uit zijn oogpunt wel begrijpelijk.

How not to Live Your Life is te zien iedere zondag in Britain's Finest vanaf 22 februari om 21.30 uur bij Comedy Central.


- Einde bericht -



Ingezonden persbericht