Gemeente Zoetermeer

Op Stap met Speelmeer naar de schaatsbaan

Op dinsdag 24 februari 2009 gaat Speelmeer `Op Stap' naar de schaatsbaan in SilverDome. Daar leert iedere schaatsliefhebber tussen de 6 en 12 jaar de kneepjes van de schaatssport. Kinderen gaan het ijs op onder begeleiding van ervaren vrijwilligers om zo het schaatsenrijden onder de knie te krijgen. De kosten voor deze activiteit zijn EUR 4,00 per deelnemer, inclusief schaatshuur. ZoetermeerPashouders kunnen gratis deelnemen. Inschrijven voor deze activiteit is verplicht (ook voor houders van de ZoetermeerPas).

Inschrijven kan vanaf donderdag 5 tot en met dinsdag 17 februari 2009 bij MOOI! Zoetermeer e.o. aan het Zuidwaarts 1 (naast bibliotheek Stadshart), van dinsdag t/m vrijdag tussen 14.00 - 16.00 uur, bij bibliotheek Oosterheem aan het Zanzibarplein 23, bibliotheek Seghwaert, aan het Meeuwenveld 3 en bij bibliotheek Rokkeveen, aan de Nathaliegang 81. Deelnemers ontvangen bij inschrijving meer informatie over de opstapplaatsen van de gratis SpeelmeerBus. Telefonisch of digitaal inschrijven is niet mogelijk.

Speelmeer is een initiatief van de gemeente Zoetermeer en stichting MOOI! e.o. met als doel het voorkomen van (bewegings-) achterstand bij de jeugd. Speelmeer biedt schoolgaande jeugd laagdrempelige sportieve en creatieve activiteiten ter stimulering van hun ontwikkeling.