Gemeente Winterswijk


Lekker bewegen in Winterswijk

5 februari 2009

Winterswijk - Bij diverse Winterswijkse sportaanbieders kunnen inwoners van de gemeente Winterswijk de komende periode meedoen met de actie 'Start met'. Dit als onderdeel van de landelijke campagne '30 minuten bewegen' dat zoveel mogelijk mensen stimuleert om te beginnen met bewegen of sporten. Ook de gemeente Winterswijk doet mee en nodigt volwassen inwoners uit introductielessen te volgen bij sportaanbieders in de buurt.

In de periode maart-april-mei worden verspreid in Winterswijk bewegingsactiviteiten aangeboden voor volwassenen. Vier weken lang kunnen zij ruiken aan een beweegvorm die bij hen past. De activiteiten worden gegeven door een deskundige instructeur.

Informatieavond
Op dinsdagavond 24 februari is er voor inwoners van Winterswijk een informatieavond over deze actie. De avond begint om 19.30 uur en is in wijksteunpunt de Westhoek, wielewaalstraat 4 (bij praktijkschool Pronova).

Geïnteresseerde inwoners
Inwoners die interesse hebben om mee te doen, kunnen contact opnemen met de gemeente Winterswijk, sportconsulente Suzan de Jong, via telefoonnummer 0543-545 570 of e-mail: sdejong@winterswijk.nl

Geïnteresseerde aanbieders
Aanbieders van beweegvormen hebben een uitnodiging ontvangen om zich als aanbieder deel te nemen. Aanbieders die nog niet gereageerd hebben en wel interesse hebben, kunnen contact opnemen met de gemeente Winterswijk, sportconsulente Suzan de Jong, via telefoonnummer 0543-545 570 of e-mail: sdejong@winterswijk.nl