Gemeente Noordwijkerhout

9/2/2009 - Starten als parttime ondernemer

Op dinsdag 24 februari 2009 organiseert de Kamer van Koophandel Den Haag, kantoor Lisse een informatiebijeenkomst voor mensen die met plannen lopen om parttime te gaan ondernemen.

Tijdens een informatieve bijeenkomst krijgt men de eerste basiskennis over het parttime ondernemen. Welke specifieke factoren spelen hierbij een rol? Een ervaren adviseur vertelt welke stappen het best genomen kunnen worden. Helaas wordt de parttimer ondernemer soms wel als fulltime ondernemer aangeslagen door de Belastingdienst, maar er zijn ook fiscale voordelen te behalen. Denk aan gunstige aftrekposten voor ondernemers. Deelname aan deze avond kan u behoeden voor beginners­ fouten, dit verhoogt de kans van slagen aanzienlijk!

Aanmelden
De bijeenkomst vindt plaats op dinsdag 24 februari 2009 van 19.00 tot 21.00 uur bij de Kamer van Koophandel Den Haag, kantoor Lisse, Haven 3 C1. De kosten voor deelname bedragen EUR 30,00. U kunt zich aanmelden voor deze bijeenkomst via www.kvk.nl/seminarsdenhaag of telefonisch (070 ) 3287709.