Syntens

Health Valley Café opent deuren

Syntens, Innovatienetwerk voor ondernemers, en Health Valley openen op dinsdag 24 februari (van 16.00 tot 19.00 uur) het âHealth Valley Caféâ in de BusinessLounge Velperbroeck in Velp. Elke maand opent dit café haar deuren en staat een thema in de reeks âgezonder ondernemenâ centraal. Deze bijeenkomsten worden georganiseerd voor MKB-ondernemers in de medische branche en zorgsector. Deelname aan één of meerdere workshops is kosteloos.

Tijdens deze workshops in het Health Valley Café wordt antwoord gegeven op vragen hoe ondernemers zich kunnen onderscheiden in de markt, hoe slim nieuwe klanten kunnen worden binnengehaald en hoe men projecten kan financieren. Uiteindelijk draait het om âgezond geld verdienenâ. Er is voldoende ruimte om te netwerken en tussen de bedrijven door wordt gezorgd voor soep en broodjes. Â

Gezonder ondernemen
Op 24 februari wordt ingegaan op gezonder positioneren en op 10 maart staat gezonde marketing centraal. Op 24 april leert de groep meer over een gezonde cultuur in het bedrijf en 19 mei draait het om netwerken. Ook worden kansen in Duitsland getoond. Op 9 juni wordt uitleg gegeven over onder andere het verzekerings- en vergoedingssysteem bij onze Oosterburen. Op 22 september is er volop aandacht voor gezond financieren, zeker nu banken minder snel krediet verstrekken. Op 13 oktober krijgt men een beeld van de opkomende Aziatische economieën en tijdens het laatste café op 10 november gaat het over intellectueel eigendom.

Informatie
Meer informatie over de reeks workshops is te vinden op www.syntens.nl/innovatieuitagenda. Aanmelden voor één van de workshops kan ook bij Jojanneke Schets, jse@syntens.nl of op telefoonnummer 088 - 444 0 115.