Stadsdeel Amsterdam-Noord

"Vrijwilligerswerk doe je in Noord"

De Vrijwilligerscentrale Amsterdam (VCA) Vestiging Noord organiseert dinsdag 24 februari samen met Ontmoetingscentrum Albatros de informatiebijeenkomst "Vrijwilligerswerk doe je in Noord". Wilt u meedoen aan een zinvol of inspirerend project? Iets doen aan de leefbaarheid in uw buurt? Of iets anders? Kom dan naar deze informatiebijeenkomst.

In Amsterdam-Noord zijn veel vrijwilligersorganisaties actief, diverse buurtinitiatieven en projecten gericht op de verschillende wijken in Noord zijn bezig de leefbaarheid te verbeteren. Voor betrokken bewoners is er genoeg te doen! Om mensen een idee te geven wat er allemaal mogelijk is bij hen in de buurt of daarbuiten, geeft Leo Rietveld, organisatieadviseur van de VCA, op dinsdag 24 februari een voorlichting hierover.

Wat: Informatiebijeenkomst "Vrijwilligerswerk doe je in Noord", door Leo Rietveld (VCA)

Voor wie: Bewoners van stadsdeel Noord

Waar: Albatrospad 68 (In het nieuwe appartementencomplex bij de Johan van Hasseltweg)

Wanneer: Dinsdag 24 februari van 15.30 tot 17.00 uur

Toegang is vrij, u bent van harte welkom. Het is voor ons wel handig als u laat weten dat u komt: tel 020-5301228

De VCA Vestiging Noord is sinds 30 januari geopend op het Hagedoornplein. Hiermee wil de VCA het bewoners in Noord makkelijker maken om een leuke en zinvolle vrijwilligersbaan te vinden. Meer informatie over vrijwilligerswerk op www.vca.nu/noord