Deelgemeente Kralingen-Crooswijk Rotterdam

Your Power Within - Wake up & Feel great about Your World today!

Tijdens het Rotterdams Jongerenjaar 2009 krijgen jongeren in Kralingen-Crooswijk volop de ruimte om zich te ontwikkelen en hun talenten te ontplooien door mee te denken en mee te doen. De volgende activiteit in het kader van het Jongerenjaar is de Your Power Within workshop op dinsdag 24 februari van 17.00 tot 18.30 uur in Knooppunt Kralingen.

De Your Power Within is een workshop door en voor jongeren en is een initiatief van Thomas Tierolff - Work at Balance. Thomas Tierolff (trainer emotioneel lichaamswerk) en Jeremy Deug (jongerenwerker) ondersteunen jongeren om vanuit persoonlijke motivatie en leiderschap het leven zelfstandig vorm te geven. Er wordt binnen de deelgemeente Kralingen-Crooswijk samengewerkt met Knooppunt Kralingen / Cascade. Centraal staan het vergroten van zelfvertrouwen en doorzettingsvermogen, het reguleren van emoties en het samenwerken met anderen. Uitdaging daarbij is om een duurzame verandering tot stand te brengen.

Interesse?

Ben je ouder dan 16 jaar en heb je interesse om zitting te nemen in het panel? Ben je ouder dan 18 en op zoek naar een stage? Neem dan contact op! Wil je deelnemen aan het programma? Ook als je buiten Rotterdam woont, kun je deelnemen! Je kunt mailen naar j.deug@knooppuntkralingen.nl. Bellen kan ook: 06 - 3922 0772. Meer informatie over deze workshop vind je op hyves: http://yourpowerwithin.hyves.nl

Datum: Dinsdag 24 februari 2009

Tijd: 17:00 18:30

Locatie: Knooppunt Kralingen

Weteringstraat 275, 3061 PN

(metrostation Gerdesiaweg)

Opgeven bij: Jeremy 06 - 3922 0772 of

j.deug@knooppuntkralingen.nl

Opgeven kan, maar hoeft niet - inloop is ook mogelijk. Neem iemand mee!

Hier lees je alles over de Jongerenjaar activiteiten in Kralingen-Crooswijk.