Gemeente Ermelo


Ondernemen in Ermelo

Welkom voor 'nieuwe' ondernemers!

Ermelo is een ondernemende gemeente. Dit blijkt onder andere uit het aantal bedrijven dat elk jaar wordt opgericht, wijzigt of naar Ermelo verhuist. Ondanks de actuele berichten over de teruglopende economische ontwikkeling is 2008 in dit opzicht ook weer een `bedrijvig' jaar geweest.

Het gemeentebestuur nodigt elk jaar de 'nieuwe' ondernemers uit voor een welkomstbijeenkomst. Natuurlijk zijn de ondernemers die al langer in Ermelo gevestigd zijn ook van harte welkom! Tijdens deze informele bijeenkomst kan kennis gemaakt worden met het college van burgemeester en wethouders, diverse medewerkers en uiteraard met de collega-ondernemers. De bijeenkomst vindt dit jaar plaats op: dinsdag 24 februari 2009, gemeentehuis Ermelo, Raadhuisplein 2. Inloop vanaf 16.00 uur, welkom en kort programma vanaf 16.30 uur en aansluitend gelegenheid voor informele kennismaking onder het genot van een hapje en een drankje.

In verband met de organisatie willen wij graag weten op hoeveel mensen wij kunnen rekenen. Om u aan te melden verzoeken wij u vóór 19 februari telefonisch 0341 56 73 55 of per email bedrijven@ermelo.nl laten weten of wij op uw komst mogen rekenen. Voor meer informatie kunt u via hetzelfde telefoonnummer of mailadres contact opnemen met de heer R.J. Siepel (bedrijfscontactfunctionaris). Graag tot ziens op 24 februari.