Politie Utrecht

Persberichten Heuvelrug, 09.30 uur

Utrecht, 24-02-2009

Inbraak in auto

DRIEBERGEN-RIJSENBURG- Op maandagmiddag werd er ingebroken in een auto. Omstreeks 16.15 uur werd er ingebroken in een auto die stond geparkeerd op de Cordesstraat. Een getuige had gezien dat er werd ingebroken en waarschuwde de politie. Agenten keken uit in de omgeving en trof de getuige bij de drie mogelijke inbrekers aan. Deze jongens, 15 tot 17 jaar uit Driebergen, werden aangehouden en ingesloten voor verhoor.

Rijden onder invloed

RHENEN- Op dinsdagochtend werd een bromfietser aangehouden omdat hij onder invloed reed. Omstreeks 00.10 uur werd de 54-jarige man uit Rhenen gecontroleerd op de Nieuwe Veenendaalseweg. De man was sterk onder invloed en blies uiteindelijk 715 ug/l. Tegen de verdachte is proces-verbaal opgemaakt.

Opstootje bij sporthal

WIJK BIJ DUURSTEDE- Op dinsdag werden een aantal personen aangehouden na een vechtpartij tussen twee personen. Omstreeks 01.30 uur ontstond er in een sporthal aan het Sluishoofd een tweegevecht tussen een 21-jarige man uit Wijk bij Duurstede en een 41-jarige man uit Wijk bij Duurstede. Zij werden uit elkaar gehaald en de 41-jarige man bleek gewond aan zijn gezicht. Beiden deden aangifte omdat er over en weer geslagen was. De 21-jarige man bleef provoceren en door de agenten werd besloten hem aan te houden. Dit ging niet zonder slag of stoot omdat vrienden van hem deze aanhouding probeerden te belemmeren. Uiteindelijk werden deze mannen, 18 tot 20 uit Wijk bij Duurstede, aangehouden en ingesloten voor verhoor.