Webmarket Yssa.nl biedt nu ook 'Fair Trade'

24/02/2009 11:36

Yssa.nl

HAARLEM - De onlangs gelanceerde webshop Yssa.nl biedt bezoekers vanaf nu ook een ruim assortiment Fair Trade-producten. Onder de button 'Fair Trade' vindt de bezoeker uiteenlopende producten met telkens informatie uit welk land de producten afkomstig zijn. De webshop biedt een breed pallet aan producten en diensten afgestemd op mensen met een christelijke levensstijl.

"Rentmeesterschap is een belangrijk onderdeel van het christen-zijn. Bewust kiezen voor Fair Trade past daar natuurlijk volledig in", licht initiatiefnemer Dave van der Oest toe. "De uitbreiding naar Fair Trade-producten past dan ook uitstekend in het totaal concept van Yssa.nl." Yssa staat voor Your Salvation iS Assured. "Dat betekent 'je redding is verzekerd'," legt Van der Oest uit. "Dat is mijn levensmotto en vanuit die gedachte wil ik mijn leven leiden met een christelijke levensstijl. Dat kan door op zondag naar de kerk te gaan. Maar het heeft ook alles te maken met mijn dagelijkse dingen. Of het nu gaat om wat ik lees en luister, om kleding, kantoorartikelen, muziek en gospel ringtones, je levensstijl komt overal in terug." Yssa.nl vervult de functie van christelijk warenhuis waar bezoekers voor alle aspecten van hun leven inspirerende producten kunnen vinden.

Overigens is niet alleen het Fair Trade-aanbod nieuw. De bezoeker kan vanaf nu ook onbeperkt christelijke filmtrailers bekijken. Daarmee is deze christelijke webwinkel de eerste in West-Europa.

Yssa-vandaag

Naast de webwinkel omvat yssa.nl ook het onderdeel 'yssa-vandaag'. "Dat staat vol met diensten waarvan iedereen dagelijks gebruik kan maken. Denk bijvoorbeeld aan gratis e-mail abonnementen met overdenkingen, christelijke quotes, e-cards en dergelijke. En nu dus ook christelijke filmtrailers."

Van der Oest zette al eerder bijbelteksten via SMS op www.bijbeltekst.com en startte - met een Australische partner - www.gospelringtone.net.

http://www.yssa.nl