Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Esther Vergeer ambassadeur voor de Sponsor Bingo Loterij

Amsterdam - De Sponsor Bingo Loterij heeft Esther Vergeer als nieuwe ambassadeur aangesteld. Zij zal zich inzetten om de goede doelen op het gebied van gezondheid en welzijn verder onder de aandacht te brengen. Naast Esther Vergeer zijn ook Johan Cruyff, Jan Smit en Richard Krajicek ambassadeurs van de Sponsor Bingo Loterij.

Ellen Damsma, managing director van de Sponsor Bingo Loterij: "Wij zijn enorm blij dat Esther Vergeer zich wil inzetten voor de Sponsor Bingo Loterij en de goede doelen die we steunen. Door haar jarenlange ervaring in de gezondheids- en welzijnswereld en als topsporter weet Esther als geen ander waarom deze organisaties zo belangrijk zijn. Door haar bekendheid hopen we via de loterij deze gezondheid- en welzijnsprojecten nog meer onder de aandacht te kunnen brengen."

"Gezond zijn en blijven is iets waar je elke dag aan moet werken en daar draag ik graag mijn steentje aan bij. Daarom is het werk van de Sponsor Bingo Loterij zo belangrijk. En dat mogen zoveel mogelijk mensen weten", aldus Esther Vergeer.

De Sponsor Bingo Loterij ondersteunt Handzzzup van Esther Vergeer. Handzzzup is een stichting die rolstoeltennis clinics door heel het land organiseert voor kinderen en jongeren van 6 tot 20 jaar. In 2004 is de stichting begonnen met 3 rolstoeltennis clinics en dat was een groot succes. Sindsdien zijn zij hard gegroeid. Handzzz up wil kinderen laten ervaren dat sporten toegankelijk is voor iedereen en dat het ook leuk is om te doen. Dankzij de bijdrage van de Sponsor Bingo Loterij kan Handzzzup het aantal rolstoeltennis clinics verdubbelen.

Over Sponsor Bingo Loterij
Vijftig procent van de opbrengst van de Sponsor Bingo Loterij gaat naar goede doelen op het gebied van welzijn en gezondheid, waaronder KWF Kankerbestrijding, Richard Krajicek Foundation, Astma Fonds, Nierstichting, Nationaal Oogfonds Nederland en Fonds Gehandicaptensport. Uniek aan de Sponsor Bingo Loterij is dat de deelnemer zelf bepaalt welk doel de helft van de inleg krijgt. Dat kan een landelijk opererend goed doel zijn, maar ook een plaatselijke club, vereniging of organisatie. Op deze manier kunnen deze organisaties voor extra inkomsten zorgen. Ruim 2.300 organisaties maken reeds gebruik van deze mogelijkheid. Naast het meespelen voor de eigen club maken deelnemers van de Sponsor Bingo Loterij kans op mooie prijzen. Voor meer informatie: www.sponsorbingoloterij.nl.

NOOT VOOR DE REDACTIE (

Ingezonden persbericht