Politie Brabant-Noord

Vrouw (74) vermist in Vught

Vught, 24-02-2009

Sinds maandagmiddag 23 februari rond 14.15 uur wordt de 74-jarige Johanna (roepnaam Annie) Bezembinder uit Vught vermist. De vrouw is slechtziend, vrijwel doof en slecht ter been. Ze woont in een verzorgingstehuis aan de Vlasmeersestraat. Mevrouw Bezembinder is voor het laatst gezien toen zij rond 14.15 uur het verzorgingstehuis verliet. Onbekend is waar de vrouw is heengegaan.

Zoektocht

De politie heeft maandag een sms-alert uitgedaan. Er is met een speurhond gezocht in het Reeburgpark. Het park grenst aan het verzorgingstehuis waar de vrouw woont. De brandweer heeft daar later op de avond nog met warmtemeters gezocht. Dinsdagmorgen is opnieuw met een speurhond gezocht in het park. Ook de politiehelikopter is ingezet, maar de vermiste vrouw is nog niet terecht. De politie zet de zoektocht voort en sluit zelfs niet uit dat de vrouw de bus heeft gepakt die voor het verzorgingstehuis stopt.

Signalement

De vrouw is ongeveer 1.65 meter en heeft halflang wit haar. Ze droeg maandag een donkere jas, beige broek, rode trui en mogelijk grijze schoenen. Ze kan verward overkomen.

De politie verzoekt getuigen of mensen die meer informatie hebben om contact op te nemen. Dat kan via het speciale telefoonnummer:0800-0250255

Opsporingsbericht Omroep Brabant

Dinsdagavond na de uitzending van Brabant Nieuws van 18.30 uur zal een opsporingsbericht uitgezonden worden op Omroep Brabant.