Gemeente Utrechtse Heuvelrug


Reinigen en inspecteren in Amerongen, Doorn en Overberg

Waar?
In Doorn een gedeelte en Amerongen en Overberg in geheel gaat men het riool reinigen en inspecteren. Deze werkzaamheden gaan ongeveer drie maanden duren.

Waarom?

Om het riool schoon en daarmee beter afvoerend te houden. Verder gaan wij alles met een rijdende camera inspecteren. Hierbij wordt het riool van binnenuit gecontroleerd op eventuele gebreken en of obstakels.

Wat merkt u ervan?

Er worden een aantal voorbereidende werkzaamheden verricht zoals het zichtbaar maken van putten en het op hoogte brengen van inspectieputten.
Tijdens het reinigen kan het zijn dat toilet en/of wastafel(s) enig water terug geeft. Wij adviseren u om tijdens werkzaamheden bij u in de buurt het deksel van het toilet te sluiten en een emmer water op het doucheputje te zetten.

Wie?

De werkzaamheden worden uitgevoerd door de firma Van der Velden . Toezichthouder vanuit de gemeente is de heer Marco van Gastel van de gemeente Utrechtse Heuvelrug, afdeling openbare ruimte cluster Riool en Water.

Vragen/informatie

De firma Van der Velden houdt op haar website bij waar zij werkzaamheden gaan uitvoeren (www.vandervelden.com) .Voorts verzorgt de firma Van der Velden dat minimaal 3 dagen van te voren een bewonersbrief wordt verspreid. Heeft u naar aanleiding van dit artikel nog vragen dan kunt u contact opnemen met de gemeente Utrechtse Heuvelrug, telefoon 034356 5600 of per email via info@heuvelrug.nl.

Laatst gewijzigd: 24 februari 2009