Gemeente Eersel


Politie in Eersel heeft website www.politieeersel.nl

De politie in Eersel heeft een eigen website: www.politieeersel.nl. Daarop staan lokaal politienieuws, opsporingsberichten en andere informatie over veiligheid in uw gemeente.

Politienieuws

De website is bedoeld om de inwoners van Eersel te informeren over wat de politie doet. Zo vindt u er de meest actuele pers- en nieuwsberichten en ander lokaal politienieuws. Via de site vraagt de politie ook hulp aan burgers, bijvoorbeeld als de politie op zoek is naar getuigen van een misdrijf of vermiste personen.

Buurtbrigadier

Wilt u contact opnemen met uw buurtbrigadier? Kijk op www.politieeersel.nl en u kunt hem of haar via de site bereiken. Ook vindt u er een overzicht van de diverse partners waarmee de politie veel samenwerkt.

Reageren

Contact tussen politie en burger is noodzakelijk om samen aan veiligheid te werken. Op de website kunt u via e-mail reageren, bijvoorbeeld op projecten en opsporingsberichten. Ondanks de snelheid van het internet is de politie in Eersel natuurlijk ook via de telefoon te bereiken: bij spoed via 112 en voor alle andere vragen via 0900-8844.