Gemeente Dronten


24-02-2009

ICT diensten gegund aan Inter Access

Maandag 23 februari jl. heeft de gemeente Dronten een outsourcing contract gesloten met ICT-dienstverlener Inter Access. De overeenkomst werd getekend door burgemeester Aat de Jonge van Dronten en Michel de Meijer, CEO (Chief Executive Officer) van Inter Access.

De meerjarige overeenkomst voorziet in de levering van een complete ICT-oplossing voor ruim 350 werkplekken en het volledige beheer van de applicaties.

De gemeente koos voor Inter Access na een openbare aanbesteding. Aat de Jonge, burgemeester van de gemeente, spreekt zijn waardering uit voor het transparante proces van de aanbesteding: Bij outsourcen gaat het niet alleen om het uitbesteden van automatisering, maar hebben we als organisatie goed moeten afstemmen hoe we het stuur in eigen hand kunnen houden. Alleen dan kan het werken. In het traject is door de organisatie veel aandacht besteed aan het programma van eisen en voorwaarden die we stellen om de regie functie goed te kunnen blijven uitvoeren.

"Outsourcing is een belangrijk aandachtspunt voor Inter Access", zegt Michel de Meijer, CEO bij Inter Access. "Inter Acces is verheugd dat we uit de strenge selectieprocedure als beste partner naar voren zijn gekomen. Deze vierjarige overeenkomst is een verdere versterking van onze positie in de gemeentemarkt." Inter Acces is al bij tal van gemeenten actief met de midoffice-suite WebNext en de Zorg voor Jeugd-oplossing.