Ingezonden persbericht


Case Logic vernieuwt meest populaire fotolijn

SLR-lijn krijgt nieuwe look met verbeterd design en materialen

Gembloux, België - 24 februari 2009: Case Logic, wereldwijd marktleider in het ontwerpen en produceren van business en lifestyle accessoires, lanceert vandaag de nieuwe versie van haar populaire fotolijn voor compact, hybride of SLR-camera's en camcorders. Deze lijn met verbeterde kenmerken en een nieuw design is een logisch vervolg op de eerste SLR-collectie.

Het design in zwart met feloranje accenten geeft deze stijlvolle lijn een professionele maar ook sportieve look die zowel mannen als vrouwen aanspreekt.

Door gebruiksgemak met goede bescherming te combineren, biedt de SLR-lijn aan fotografen:


- innovatieve bescherming in schuim voor geheugenkaart en flexibele tussenschotten voor optimaal gebruiksgemak;
- schok- en vochtbestendige vormgegoten EVA-basis;
- verbeterde hangconstructie om de verschillende lenzen en de camera veilig op z'n plaats te houden aan de bovenkant van de tas, wat zorgt voor gemakkelijke toegang;
- comfortabelere handvaten en riemen;

- nieuw systeem om tripods aan rugzakken en tassen te bevestigen (SLRC-203/205 en 206 modellen);
- ritssluitingen voor snelle toegang;

- nylex anti-kras binnenbekleding;

- geschikt voor de meeste camera's: van compact en hybride camera's tot SLR-camera's met bijhorende lenzen en camcorders.

Beschikbaarheid en prijzen

Case Logic's vernieuwde SLR-lijn bestaat uit 9 verschillende producten (tassen, etuis en rugzakken voor zowel camera's en camcorders). Beschikbaar tussen april en juni 2009, afhankelijk van het model. De prijzen variëren van ¤14,99 tot ¤119,99 per product.Ingezonden persbericht