Ingezonden persbericht


Persbericht

Absolute breidt uit door groeiende vraag naar eindpuntbeveiliging in de EU

~ Softwareleverancier opent nieuwe vestiging in Amsterdam ~

Amsterdam, 24 februari 2009 - Absolute Software opent vanaf 1 maart de deuren van een nieuw kantoor in Amsterdam. De leverancier van op firmware gebaseerde oplossingen voor herstel van computerdiefstal, gegevensbescherming en IT-activabeheer, biedt vanuit deze vestiging verkoopondersteuning voor de Benelux, het Verenigd Koninkrijk, Ierland, Frankrijk, DACH en Zuid-Europa. De opening van het nieuwe kantoor in de hoofdstad vormt een belangrijke stap in de groeistrategie van Absolute Software voor Europa.

Het aan de Kingsfordweg in Amsterdam gevestigde pand biedt onderdak aan het Europese salesteam. William Pound, Vice President, Global Corporate Development bij Absolute Software is positief over de ontwikkelingen binnen Europa: "De vraag naar eindpuntbeveiligingsoplossingen neemt ondanks de economische tegenwind sterk toe in Europa. Om aan deze vraag te kunnen voldoen hebben we een sterk team samengesteld om de Europese markt te bedienen. Als we in dit tempo blijven groeien zal dit team zeker verder worden uitgebreid."

"We zijn erg blij met ons nieuwe kantoor", voegt Pound toe. "Het is een uitstekende locatie en biedt voldoende mogelijkheden voor de toekomst. Gegevensbescherming en diefstalbeveiliging van laptops krijgt steeds meer aandacht en wij bieden met onze oplossingen de veiligheid waar eindgebruikers behoefte aan hebben. Door een nieuw kantoor te openen in Amsterdam willen wij onze positie in de Europese markt verstevigen."

Absolute Software voorziet organisaties en klanten van oplossingen op het gebied van naleving van wet- en regelgeving, gegevensbescherming en het tegengaan van diefstal. De Computrace-software van Absolute Software is geïntegreerd in de firmware van computers van wereldwijd vooraanstaande fabrikanten, waaronder Dell, Fujitsu, HP, Lenovo, Panasonic en Toshiba.

(275 woorden)

BERICHT VOOR DE REDACTIE

Over Absolute Software
Absolute Software Corporation (TSX: ABT) is toonaangevend leverancier van oplossingen voor herstel van computerdiefstal, gegevensbescherming en Secure Asset Tracking®. Absolute Software voorziet organisaties en klanten van oplossingen op het gebied van naleving van wet- en regelgeving, gegevensbescherming en het tegengaan van diefstal. De Computrace-software van het bedrijf is geïntegreerd in de firmware van computers van wereldwijd vooraanstaande fabrikanten, waaronder Dell, Fujitsu, General Dynamics Itronix, HP, Lenovo, Panasonic en Toshiba. Daarnaast heeft het bedrijf wederverkoperspartnerschappen met deze OEM's en anderen, waaronder Apple. Voor meer informatie over Absolute Software en Computrace gaat u naar www.absolute.com.

Voor verdere persinformatie of fotomateriaal, kunt u contact opnemen met Rogier Heemskerk van LEWIS, Global Public Relations: Tel: +31 (0) 40 235 46 00
E-mail: rogierh@lewispr.com

Voor meer informatie over Absolute Software kunt u contact opnemen met Brenda Robb (manager EMEA Marketing), Absolute Software: Tel: +44 (0) 7825 924 361
E-mail: brobb@absolute.com

Altijd als eerste de laatste persberichten van Absolute Software via deze RSS-feed: http://www.lewiswire.com/nl/lewiswire/Absolute-Software/c/524

LEWIS - Global Public Relations

Hoevenweg 29
5652 AW Eindhoven
Nederland

Tel: +31 40 235 46 00
Fax: +31 40 235 46 01
Web: www.lewispr.com & www.lewismediacentre.com
Agency blog: www.lewis360.com