Woxter lanceert i-cube


Lage prijzen, hoge prestaties

DEVENTER, 20090224 -- Woxter brengt twee nieuwe modellen multimediaspelers op de markt, een entry-level model voor streaming en een uitgebreide i-cube met tv-tuner. Kenmerkend voor deze producten is de uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding, de eenvoudige bediening en de compatibiliteit met zowel kabel- als digitale televisie.

De Woxter mediaspelers met streaming functionaliteit bieden een goedkoop alternatief voor mediacenter PC's. De mediastreamer overbrugt namelijk de afstand tussen computer en televisie en zorgt ervoor dat de consument de content die hij heeft gedownload direct op (HD)televisie kan afspelen, zonder kwaliteit te verliezen.

Woxter i-cube X-Div 35 XP-REC-HIGH
De Woxter i-cube X-Div 35 XP-REC-HIGH is de ideale `entertainment partner' voor thuisgebruik. De i-cube heeft een netwerkaansluiting en kan zijn content rechtstreeks van het netwerk halen. Het apparaat zorgt ervoor dat films, muziek en foto's via een HDMI-aansluiting op de televisie worden afgespeeld en weergegeven. De kwaliteit van beeld en geluid wordt hierdoor gegarandeerd. Deze multimediaspeler werkt niet alleen als tv-tuner, maar ook als videorecorder. Hij biedt namelijk de mogelijkheid TV-programma's met één druk op de knop op te nemen. De Woxter i-cube X-Div 35 XP-REC-HIGH is uniek omdat hij is voorzien van een analoge kabelingang; de kabel kan dus direct op het apparaat worden aangesloten. Een reguliere scart-kabel stuurt het signaal via de i-cube naar de televisie. De i-cube zorgt dus niet alleen voor weergave van alle mogelijke beeld- en geluidbestanden - via analoge en digitale kanalen én via geheugenkaarten -, maar maakt het ook mogelijk deze op te slaan en te bewaren. Daarnaast maken de ingebouwde HDD en hoge snelheid USB 2.0 aansluiting het mogelijk de i-cube als extern opslagapparaat te gebruiken. De Woxter i-cube X-Div 35 XP-REC-HIGH brengt door zijn gunstige prijsstelling hoogwaardige multimediaprestaties binnen ieders bereik.

Woxter i-cube 500 MKV
De Woxter i-cube 500 MKV is een multimedia- en MKV-speler met HDMI aansluiting. Met deze speler kunnen (niet-H624) films en muziekbestanden direct vanaf het Internet via de televisie worden afgespeeld. De HDMI aansluiting op de i-cube garandeert hierbij de beste audio- en beeldkwaliteit. De Woxter biedt daarnaast opslagruimte voor bestanden op de PC en kan als externe harde schijf fungeren.

Prijs en beschikbaarheid
De Woxter i-cube X-Div 35 XP-REC-HIGH is per direct verkrijgbaar en kost ¤ 199,- inclusief BTW.
De Woxter i-cube 500 MKV is per direct verkrijgbaar en kost ¤ 99,- inclusief BTW.

Op Cebit zijn de Woxter i-cubes te zien op de Signo stand: Hal 25, E59/1.

Over Signo
Signo Distribution Holland B.V, is opgericht in 2002 als distributeur voor opslag- en multimediaproducten. Het hoofdkantoor van Signo bevindt zich in Deventer, daarnaast heeft Signo vestigingen in Duitsland en Polen. In de Benelux is Signo toonaangevend op het gebied van multimedia distributie. Merken die door Signo gevoerd worden: onder andere Data Robotics, DViCo TViX, Netgear, Onnto, Revo en Woxter. Meer informatie: www.signodistri.eu.
Informatie over Woxter: mywoxter.nl.

Ingezonden persbericht