Vrouwenwebsite WAAT? bestaat 1 jaar en geeft jaar gratis shoppen weg


AMSTERDAM, 20090224 -- WAAT? is een site waarop iedere week één spectaculaire aanbieding aan vrouwen wordt gedaan. Het gaat om producten van A-merken en bijzondere belevenissen. De WAAT? weekaanbieding is nergens voor dezelfde prijs verkrijgbaar. WAAT? is met deze propositie de enige Nederlandse aanbiedingen website die zich specifiek op vrouwen richt.

Een groeiende markt aldus mede oprichter David Sluis: `Je ziet steeds meer dag-en weekaanbiedingen sites, er is er echter niet één die zich specifiek op vrouwen richt. Tegelijkertijd zie je een internationale trend waarbij steeds meer wordt getarget op vrouwen, omdat deze groep in 80% van de gevallen de consumenten aankoop beslissingen neemt en de portemonnee beheert. Met WAAT? zijn we vorig jaar ingestapt op de combinatie van deze trends. De reacties zijn positief en we hebben een gigantische groei doorgemaakt. Het lijkt er op dat we hiermee een gat in de markt hebben aangeboord'.

Het komende jaar staat in het teken van verdere groei. `We zullen in 2009 in de lijst met 10 best bezochte vrouwensites binnenkomen'. Begin maart wordt een nieuwe site gelanceerd en er worden met veel partijen strategische partnerships aangegaan, waarbij de WAAT? Weekaanbieding als affiliate wordt doorgezet op andere vrouwenportals

Ingezonden persbericht