Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

The Socks & Permanent Marker op dinsdag 24 februari in café De Paap.

Vanwege een korte vakantie ontvangt u dit persbericht ruim voor de concertdatum. Ik verzoek u vriendelijk dit persbericht pas te publiceren in de week voorafgaand aan het optreden.

Onder de naam Haags Pop Podium Avond organiseert de R.G. Ruijs Stichting om de twee weken een concertavond in café De Paap. Elke keer treden twee talentvolle Haagse acts op. Vaak gaat het daarbij om nieuwe groepen, die op deze manier worden voorgesteld aan het publiek. Ook zijn er regelmatig CD-presentaties. De Haags Pop Podium Avonden zijn in de afgelopen zeven jaar uitgegroeid tot een van de belangrijkste optreedplekken voor Haagse bands. Tijdens de Haags Pop Podium Avond op DINSDAG 24 FEBRUARI wordt in cafe De Paap opgetreden door de jonge groepen The Socks en Permanent Marker.

THE SOCKS
De in 2006 begonnen meidenband The Socks treedt tijdens deze Haags Pop Podium Avond op met hun nieuwe zangeres Valerie Scheffer. Zij vervangt zangeres Loan de Ruiter die eind vorig jaar uit de band stapte om meer tijd vrij te kunnen maken voor haar studie. The Socks maakt pakkende melodieuze poprockliedjes die ze zelf omschrijven als SockRock. Naast Valerie Scheffer bestaat de groep uit Marleen Klompenhouwer (gitaar), Marjolein de Jong (bas) en Lix Tedson (drums).

PERMANENT MARKER
De jonge band Permanent Marker bestaat uit de drie schoolvrienden Luuk, Ivar en Sander die allen een voorliefde hebben voor rockmuziek. Vorig jaar eindigden ze als tweede bij de Kunstbende Zuid-Holland. De band presenteert op deze Haags Pop Podium Avond hun nieuwe, in de Delftse studio Stairway Productions opgenomen, demo.

Haags Pop Podium Avond - Dinsdag 24 februari - 21.00 uur. Café De Paap is gevestigd aan de Papestraat 32 in Den Haag. Entree gratis.

Meer informatie:

The Socks - www.socksmusic.com
Permanent Marker - www.pmmusic.nl
R.G. Ruijs Stichting - www.stichtingruijs.nl
Haags Pop Podium - www.haagspoppodium.nl
De Paap - www.depaap.nl