Ingezonden persbericht


U i t n o d i g i n g

Strengholt MultiMedia, Het Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid en NOS Studio Sport nodigen u uit voor de
de feestelijke (pers)presentatie van de DVD-box met fotoboek in aanwezigheid van Willem van Hanegem, vrienden en bekenden.

Uitreiking eerste exemplaar door Jan Smit. Presentatie: Kees Jansma

Bestellen:

Willem Van Hanegem - Willems Wereld (Deluxe)
Willem Van Hanegem - Willems Wereld (Deluxe)
-


Een kleurrijker karakter dan Willem van Hanegem, ook bekend als De Kromme, bestaat nauwelijks. Het lijkt wel of hij, zonder dat hij het zelf najaagt, altijd in het middelpunt van de media staat.

Op 26 februari verschijnt de 2 DVD-Box Collectors Edition van Van Hanegem met ruim 5 uur aan bijzondere beelden uit de archieven van Beeld en Geluid. Onmisbaar voor de echte voetballiefhebber en een must have voor iedere fan van Willem van Hanegem. De 2 DVD-Box is in twee versies verkrijgbaar. Naast de luxe editie, die bestaat uit een unieke slipcase met hologram, 2 DVD en fotoboek, is de 2 DVD ook los verkrijgbaar. In het fotoboek dat maar liefst 55 pagina's telt, staan tientallen foto's, waaronder exclusieve privébeelden van het kleurrijke leven van de speler, de trainer en de mens Willem van Hanegem.

DE SPELER
Willem van Hanegem wordt als één van de beste voetballers gezien die Nederland in haar rijke voetbalhistorie heeft voortgebracht. Met zijn magnifieke linkerbeen betoverde hij het nationale en internationale voetbalpubliek. Van Hanegem speelde in 21 seizoenen profvoetbal en kan met drie landskampioenschappen, twee KNVB bekers, een UEFA Cup, een Europa cup 1 en de Wereldbeker voor clubteams trots zijn op zijn palmares. Beleef opnieuw alle unieke momenten uit de spelerscarrière van Van Hanegem uit de periode 1962 t/m 1983.

DE TRAINER
Na zijn voetbalcarrière besluit Willem van Hanegem de cursus coach betaald voetbal te volgen. Zijn grootste succes als trainer behaalt hij in Rotterdam bij Feyenoord. Hierna volgen de clubs Al-Hilal in Saoedi-Arabië, AZ en Sparta. In 2002 tekent hij een contract als assistent-bondscoach naast Dick Advocaat. Van 1 juli 2007 t/m 23 december 2008 keert Van Hanegem terug op de velden van FC Utrecht als trainer.

EXTRA'S: WILLEM PRIVÉ
Willem van Hanegem, alias De Kromme, zoals zijn voetbalbijnaam luidt, is een voetbalpersoonlijkheid en een man van het volk. Dit laatste is o.a. ook duidelijk terug te zien op de volgende unieke extra beelden:
- Dag Willem (portret door Ivo Niehe)

- Circus-act: Gala of the Stars

- Van Hanegem versus Van Gaal (pupillen Ajax - Feyenoord)
- De zaakwaarneemster Marianna in onderhandeling
- De schoonmaker

- WK Journaal: nieuwe versie van het volkslied
- De kinderen van Willem en het Griekse alfabet

Willem van Hanegem - Willems Wereld - Luxe edtie inclusief fotoboek Totale speelduur: Circa 330 minuten - Beeldformaat: 3:4 - Geluid: Dolby Digital 2.0 - Genre: Sport - Taal: Nederlands - Regio: Vrij - Verpakking: luxe slipcase inclusief fotoboek en hologram op de voorkant - EAN/ISBN: 9789086021475 - Consumentenadviesprijs: ¤ 24,95

Willem van Hanegem - Willems Wereld - Standaard editie Totale speelduur: Circa 330 minuten - Beeldformaat: 3:4 - Geluid: Dolby Digital 2.0 - Genre: Sport - Taal: Nederlands - Regio: Vrij - Verpakking: 2 DVD amaray - EAN/ISBN: 9789086021321 - Consumentenadviesprijs: ¤ 14,95

Noot voor de redactie /