Gemeente Winterswijk


Start met bewegen in Winterswijk


12 februari 2009

Start met bewegen in Winterswijk

Winterswijk - In de gemeente Winterswijk gaat de sportieve actie 'Start met' van start. Op 24 februari organiseert de gemeente Winterswijk een speciale informatie-avond voor inwoners. Zij kunnen dan kennismaken met de campagne en met sportaanbieders die hieraan meedoen. Ook wordt op deze avond de beweegwijzer uitgereikt. De avond begint om 19.30 uur in wijksteunpunt de Westhoek, Wielewaalstraat 4.

De actie 'Start met' houdt in dat inwoners vier weken lang kunnen ruiken aan een beweegvorm om te kijken of deze bij hen past.

Informatiebijeenkomst
Op dinsdagavond 24 februari is er voor inwoners een informatieavond over deze actie. Zij krijgen informatie over de campagne en kunnen daarnaast kennismaken met de sportaanbieders. Als klap op de vuurpijl zal namens de seniorenraad op deze avond de beweegwijzer worden uitgereikt. De avond begint om 19.30 uur en vindt plaats in wijksteunpunt de Westhoek, Wielewaalstraat 4 (bij praktijkschool Pronova).

Meedoen
Inwoners die interesse hebben om mee te doen met de actie of die meer informatie willen over de informatieavond, kunnen contact opnemen met de gemeente Winterswijk, via sportconsulente Suzan de Jong, telefoonnummer 0543-545 570 of email: sdejong@winterswijk.nl.