Ingezonden persbericht


Online uitzendbureau Uitzendplaats.nl slaat aan!
Vorig jaar 1 oktober 2008 is het online Uitzendbureau Uitzendplaats.nl van start gegaan. Het leek erop dat Uitzendplaats.nl een moeilijke start zou gaan maken. De uitzendmarkt klapte namelijk in. Uitzendbureaus verloren 25% van hun omzet, waardoor een aantal failliet zijn gegaan. Uitzendplaats.nl blijkt echter een gat in de markt te zijn. Uitzendplaats.nl hanteert in tegenstelling met andere uitzendbureaus geen uitzendtarief. Bedrijven kunnen aan de hand van uitgebreide werkprofielen, passende en beschikbare kandidaten benaderen voor werk. Vervolgens kunnen bedrijven kiezen om de nieuwe werknemer zelf of via de payroll te verlonen. Payroll heeft dezelfde flexibele voordelen als uitzenden, alleen omdat bedrijven zelf de selectie met Uitzendplaats.nl kunnen maken is het al snel 30% goedkoper.

En omdat lonen bij de meeste bedrijven de hoogte kostenposten zijn en bedrijven momenteel zoveel mogelijk kosten besparende maatregelen doorvoeren is Uitzendplaats.nl erg intrek.

Ondanks dat de start van elk bedrijf een enorme uitdaging is. Zijn we op het juiste moment in de markt gesprongen. Door bedrijven een goed en kosten besparend alternatief aan te bieden. Aldus Franck Antonides directeur Uitzendplaats.nl.

Uitzendplaats.nl zou je kunnen vergelijken met Makelaarsland die verkopers zelf de middelen biedt om hun huis te verkopen via Internet. Uitzendplaats.nl is daarin tegen alleen geen concurrent voor uitzendbureaus er zijn namelijk al vele uitzendbureau die vacatures plaatsen en kandidaten benaderen op Uitzendplaats.nl. Elk bedrijf klein of groot kan dan ook gebruik maken van Uitzendplaats.nl.

Daarnaast beschouwd Uitzendplaats.nl hun beschikbare kandidaten niet als uitzendkrachten. Het zijn namelijk mensen van jong tot oud die op zoek zijn naar tijdelijk werk, vast werk, stages, startersfuncties en freelancers die opzoek zijn naar projecten / klussen.

Zo biedt de huidige economische situatie kansen voor innovatieve vooruit strevende bedrijven. Er wordt in deze periode balans op gemaakt. Waardoor binnen de uitzendbranche de innovatieve uitzendbureaus zullen overblijven.

Kijk voor meer informatie op www.uitzendplaats.nl

Voor vragen of opmerkingen kunt u zich wenden tot Franck Antonides directeur Uitzendplaats.nl. M: 06-55320683 E: franck@uitzendplaats.nl

---- --