Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

P. van de Ven Automobielbedrijven naar SVBmedia Eindhoven

Eindhoven, dinsdag 24 februari 2009

Na een interne bureauselectie heeft P. van de Ven Automobielbedrijven uit Tilburg besloten haar mediabelangen onder te brengen bij SVBmedia Eindhoven. Volgens Peter Nouwen (algemeen directeur van P. van de Ven) is SVBmedia erg goed in staat om regionaal de doelgroepen van P. van de Ven effectief te bereiken met media tegen een zeer scherp ingekocht tarief. "Het inkoopvolume van een landelijk mediabureau met optimale regionale kennis en kunde zijn voor ons doorslaggevend geweest in onze keuze" aldus Peter Nouwen. Ook Erwin Peeters (Business Unit Director van SVBmedia Eindhoven) is erg verheugd met deze samenwerking: "P. van de Ven is een toonaangevend automobielbedrijf in Zuidoost - Nederland waar wij als full service mediabureau alle mediatypen van online tot print, outdoor en RTV voor P. van den Ven effectief kunnen invullen".

P. van de Ven Automobielbedrijven
P. van de Ven (onderdeel van de "Van de Ven Holding") is een echt familiebedrijf en al meer dan 50 jaar actief in de autobranche. Met vestigingen in Vessem, Oisterwijk, Oirschot, Tilburg, Waalwijk en Dongen en méér dan 100 enthousiaste medewerkers, maakt P. van de Ven tot één van de grootste Forddealers van Nederland. De diensten van "Van de Ven Holding" gaan nog verder dan alleen het topmerk Ford. Ook zijn wij officieel Fiat- en Lanciadealer voor Tilburg en Dongen, subdealer Peugeot voor Oirschot en beschikken wij over een zakelijke- en leasedivisie. Door de jaren heen hebben we een trouwe klantenkring opgebouwd die overigens nog steeds groeit. Wij denken dat onze klantgerichte bedrijfsfilosofie daarvoor verantwoordelijk is. Gastvrijheid, gemoedelijkheid en uiteraard een optimale service zijn voor ons de gewoonste zaak van de wereld. Het zit in onze ondernemersgeest: "Geloven waarin je krachten liggen, niet bang zijn om iets nieuws aan te pakken en daar volledig voor te gaan". Wij heten u van harte welkom in een van onze vestigingen dan wel op www.pvdven.nl, www.averhoeven.nl, www.fiat-vandeven.nl, www.lancia-vandeven.nl, www.vandevenleasing.nl en/of www.vandevenzakelijk.nl

SVBmedia
SVBmedia is een onafhankelijk mediabureau dat - met vestigingen in Rotterdam, Amsterdam, Apeldoorn en Eindhoven - dicht bij haar klanten onderneemt. Langs korte lijnen vertalen onze ervaren en deskundige medewerkers uw marketing- en communicatiedoelstellingen naar een effectief en vooral kostenefficiënt mediaplan. Uw mediaorders kopen wij tegen de meest optimale condities in en handelen wij op efficiënte wijze af. Voor meer informatie over ons en wat wij voor u kunnen betekenen verwijzen wij u graag naar www.svbmedia.nl.

Noot voor de redactie (

Ingezonden persbericht