Ingezonden persbericht


Quint Wellington Redwood Nederland bevestigt marktleiderschap met groei in omzet, medewerkers en propositie

2008 laat omzetgroei van bijna 50% zien

Amsterdam 24 februari 2009 - Quint Wellington Redwood, marktleider in Nederland op gebied van sourcing en regie, heeft 2008 afgesloten met een omzetgroei van bijna 50%. Dit komt neer op een totale omzet van ruim 20 miljoen euro. Deze omzetgroei gaat gepaard met een groei van het aantal consultants, dat is gestegen van 40 naar ruim 65. Zij werken aan een toenemend aantal outsourcingopdrachten in alle sectoren. Met de lopende en nieuwe aansprekende regieopdrachten voor diverse overheids-, industriële en financiële instellingen bevestigt Quint haar thoughtleadership op het gebied van demand & supply management. Quint ziet 2009 met vertrouwen tegemoet.

Maurice Boon, Managing Partner Quint Wellington Redwood, zegt: "We zijn erg tevreden met de resultaten die we in 2008 behaald hebben. We merken dat onze opdrachtgevers een zodanig vertrouwen in ons hebben als het gaat om het realiseren van resultaten in de vorm van kosteneffectiviteit, productiviteit en (business)innovatie, dat we de ingezette koers in 2009 voort kunnen zetten. We focussen ons nu, naast sourcing en regie, ook op informatiemanagement. We zien dit als logische vervolgstap vanuit onze regiepropositie waarmee we een brug slaan tussen het business- en het IT-domein van onze opdrachtgevers."

Quint Wellington Redwood
Quint Wellington Redwood - kortweg 'Quint' - is een toonaangevend, onafhankelijk managementadviesbureau dat zich volledig toelegt op het oplossen van IT-gerelateerde organisatievraagstukken. De dienstverlening is grensoverschrijdend en strekt zich uit over 49 landen en vier continenten. Quint richt zich in het bijzonder op IT-strategie, sourcing, regie en service- en informatiemanagement, waarbij wereldwijd best practices worden ontwikkeld en geïmplementeerd.

Quint is in 1992 opgericht om organisaties te helpen meer uit hun IT te halen. Niet door meer IT toe te voegen, maar door de IT beter te organiseren. Met het motto "Dare to Challenge", daagt Quint zichzelf en haar klanten voortdurend uit om ingrijpende prestatieverbeteringen, een betere concurrentiepositie en meer toegevoegde waarde te realiseren.

Meer informatie over Quint vindt u op www.quint.nl