Wyse biedt optimaal niveau van virtuele functionaliteit voor gebruikers van VMware View 25/02/2009 00:23

PR Newswire

SAN JOSE, Californië en CANNES, Frankrijk, February 24 /PRNewswire/ -- Wyse Technology, wereldleider in thin computing, maakte vandaag bekend dat zijn gehele thin-clientlijn nu als VMware Ready gecertificeerd is voor VMware View(TM), waarmee een superieure gebruikerservaring wordt geboden voor cloud computing of virtuele clientomgevingen met VMware View. Deze bekendmaking werd vandaag in Cannes, Frankrijk gedaan tijdens de VMworld Europe 2009.

De gecertificeerde status "VMware Ready" wordt voorafgegaan door ingrijpende tests en kwaliteitsborging met VMware View voor een hogere betrouwbaarheid en eenvoudigere inzetbaarheid. Wyse werkt nauw samen met VMware aan de ontwikkeling van innovatieve toepassingen waarmee bedrijven een virtuele infrastructuur kunnen plannen, in gebruik nemen en onderhouden met het VMware-platform.

Met desktopapparaten en mobiele apparaten geoptimaliseerd voor VMware View levert Wyse een superieur pakket aan opties voor de klant die op zoek is naar clientvirtualisatie. Wyse is een leider in het ontwikkelen van cloudomgevingen voor kennisgebruikers met geavanceerde technologieën zoals de Collaborative Processing Architecture (CPA). CPA is de enige protocolversnellingstechniek die zowel met het ICA- alsook met het RDP-protocol op Windows(TM)-desktops en andere desktops werkt, en welke op intelligente wijze de werkbelasting van stem, video en gegevens kan beheren om de krachtige processors van Wyse-clients maximaal te gebruiken. Deze aanpak verbetert de schaalbaarheid van gegevenscentra, lost knelpunten met betrekking tot meerdere gebruikers op, vermindert het energieverbruik van gegevenscentra, terwijl de gebruikerservaring significant verbeterd wordt. Door ondersteuning van stem, video en gegevens biedt Wyse een hoger functionaliteitsniveau voor gebruikers van VMware View.

"Dankzij Wyses samenwerking met VMware, in combinatie met technologische ontwikkelingen op het gebied van virtuele desktops, hebben we de lat qua kostenbesparingen hoger kunnen leggen terwijl we tegelijkertijd een hoger gebruikersgemak leveren," aldus Ricardo Antuna, senior vicevoorzitter van de afdeling Product Management, Business Development and Alliances van Wyse Technology. "We zullen blijven samenwerken met VMware om onze klanten die VMware View gebruiken een soepel multimediaplatform te bieden zodat ze hun voordeel kunnen doen met een superieure USB plug-and-play, ook in andere omgevingen dan die van Windows."

"De samenwerking met Wyse betekent veel voor ons, evenals onze gezamenlijke visie op het ontwikkelen van een omgeving waarin een rijke en individuele virtuele desktop voor de thin client van Wyse mogelijk is," aldus Jerry Chen, senior directeur van de afdeling Desktop Virtualization van VMware. "VMware View is een ideale omgeving voor gebruikers van thin clients. Samen leveren VMware en Wyse de klant gemakkelijke en kosteneffectieve desktoptoepassingen met een uitstekend gebruikersgemak, een hogere beveiliging, eenvoudiger beheer, een lager TCO, en minder nadelige gevolgen voor het milieu. We zijn erg blij met Wyse te mogen samenwerken aan de optimalisering van de thin clients voor het gebruik van VMware View."

Klanten van Wyse uit heel Europa ervaren nu al de voordelen van de virtuele desktops van Wyse:

"Acxiom is een grote leverancier van IT-outsourcing en wij hebben ervaren dat onze virtuele infrastructuur ons efficiënter maakt en onze expertise vooruithelpt," zegt Chris Lanaux, technisch groepshoofd van Acxiom IT Services. "We hebben talloze thin clients ingezet in het kader van onze virtuele desktopinspanningen en zullen dat blijven doen. We hebben door de vituele omgeving onze gegevenscentra kunnen centraliseren en versterken en meer thin clients kunnen neerzetten tegen een behoorlijk lagere prijs dan die van pc's. Als wereldwijd, interactief marketingdienstverlener, moet Acxiom over een eenvoudige, betrouwbare en schaalbare computerinfrastructuur beschikken. De virtuele desktops van Wyse voldoen hier in alle opzichten."

"Onze IT-afdeling had moeite om de bijna 2.000 pc's te onderhouden die al lang niet meer efficiënt waren," volgens Holger Busch, teamleider bij Stadt Hanau in centraal Duitsland. "Door over te stappen op de virtuele desktops van Wyse werd er niet alleen geld bespaard omdat we geen nieuwe pc's hoefden aan te schaffen, maar er waren ook andere voordelen. Zo konden we al onze applicaties en het beheer ervan centraliseren, waardoor het aantal gegevenscentra omlaag kon van zeven naar twee. Onze energiekosten zijn met ongeveer 70 procent omlaag gegaan. Daarnaast kunnen we dankzij de TCX-software van Wyse multimediabestanden openen op onze nieuwe thin clients en verschillende USB-randapparatuur gebruiken, al naar gelang de behoeften van onze gebruikers."

"Voordat we overgingen op thin clients, waren onze pc-beheerkosten hoog, hadden we een torenhoog energieverbruik, en was de beveiligingsbeheer inefficiënt," aldus Srboljub Nikitovic, uitvoerend directeur voor de afdeling TV Technology van Radio Television of Serbia (RTS). "Dat is allemaal verbeterd. Daarnaast hadden we als officiële nationale zender van Servië specifieke en ingewikkelde audio- en videobehoeften. Voor zover we weten is Wyse het enige bedrijf dat RTS goede videobeelden kon leveren over Remote Desktop Protocol (RDP)."

"Volkswagen Versicherungsdienst doet er alles aan om zijn
koolstofuitstoot te verminderen, niet alleen via de voertuigen die we bouwen, maar ook via de computers die we gebruiken," zegt Mathias Wietstock, IT-manager bij Volkswagen Versicherungsdienst GmbH. "We zijn overgestapt op de thin clients van Wyse vanwege een paar heel goede technische redenen - mogelijkheden voor USB- en randapparatuur, geïntegreerde VMware, verbeterde ondersteuning voor beheer en multimedia - maar wat we het mooist vinden is het feit dat we ons energieverbruik met 131,544 kilowatts op jaarbasis omlaag hebben gekregen."

Over Wyse Technology
Wyse Technology is wereldleider op het gebied van thin clients. Wyse en zijn partners leveren de hardware, infrastructuur-software, en de dienstverlening benodigd voor thin clients waarmee mensen via de applicaties van hun keuze toegang krijgen tot de informatie die zij nodig hebben, op een manier die beter beveiligd en beter beheerd is en lagere kosten met zich mee brengt dan een pc. Met thin clients kunnen directeuren informatisering en senior IT-professionals kosten verlagen, risico's beperken, en toegang tot informatie verschaffen. Wyse werkt nauw samen met marktleiders zoals Microsoft, Citrix, VMware en anderen om dit doel te bereiken. Het hoofdkantoor van Wyse staat in San José, Californië, met wereldwijde vestigingen.

Ga voor meer informatie naar de website van Wyse (http://www.wyse.com) of bel 1-800-GET-WYSE.


* Alle genoemde merken en namen in dit persbericht zijn handelsmerken van hun respectievelijke eigenaren.

Tim Smith van Element Public Relations, +1-415-350-3019, tsmith@elementpr.com, voor Wyse Technology


-