Politie Zeeland


---


Z-408-2009 Rijbewijzen ingevorderd Hulst, Sas van Gent
Woensdagnacht tussen middernacht en 02.00 uur werden in Zeeuws-Vlaanderen twee rijbewijzen ingevorderd, omdat beide bestuurders teveel hadden gedronken.
Omstreeks middernacht moest een 37-jarige man uit Lebbeke op de Grote Markt in Hulst zijn rijbewijs inleveren. Hij had meer dan 3x teveel gedronken.
Rond 01.30 uur werd op de Westdam in Sas van Gent een 41-jarige man uit Zelzate op hetzelfde feit betrapt. Hij had ongeveer 2 1/2x teveel gedronken.

Z-409-2009 Bedrijfsinbraak, Terneuzen
In de nacht van dinsdag op woensdag werd ingebroken in een bedrijfspand aan de Mr. F.J. Haarmanweg in Terneuzen.
In het kantoor van het bedrijf werd alles doorzocht. Er werden een kluis met een onbekend geldbedrag en een gsm weggenomen.

W-410-2009 Diefstal bromfiets, Oost-Souburg
In de Kanaalstraat in Oost-Souburg werd dinsdag om 21.50 uur een bromfiets gestolen.
De bromfiets was afgesloten met een stuurslot. Het betreft een blauwe Yamaha 70 met kenteken FZ512J. De waarde is niet bekend.

W-411-2009 Scooter gestolen in Vlissingen
In de nacht van dinsdag op woensdag werd uit de voortuin van een woning aan de Flamingoweg in Vlissingen een scooter gestolen.
Het betreft een zilverkleurige Peugeot Vivacity met kenteken 21FKH5. De waarde is niet bekend.

W-412-2009 Verkeersongeval in Vlissingen
Op de kruising Bloemenlaan / President Rooseveltlaan in Vlissingen vond dinsdag om 21.20 uur een verkeersongeval plaats.
Een 16-jarige Vlissingse bromfietser reed over de President Rooseveltlaan in de richting van de Koudekerkseweg. Hij kreeg geen voorrang van een automobilist die, komende vanaf de Hercules Segherslaan, over de Bloemenlaan reed en linksaf de President Rooseveltlaan in sloeg. De bromfietser raakte door de aanrijding enkele minuten buiten kennis en is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Hier bleek hij een hersenschudding had opgelopen.
(

Politie Zeeland