Gemeente Spijkenisse


Inloopbijeenkomst verkeersknelpunten druk bezocht

25 februari 2009

Inloopbijjnkomst

Een kleine 50 belangstellenden heeft op 24 februari 2009 de informatiebijeenkomst over de verkeersplannen in de regio bijgewoond.

Tijdens de inloopavond kregen de inwoners van Spijkenisse de gelegenheid hun stem te laten horen over knelpunten in het wegverkeer.

A4-Zuid
Een van de grootste knelpunten die tijdens de avond aan de orde kwam, is de slechte bereikbaarheid van Spijkenisse. Voor verkeer- en vervoerswethouder Christel Mourik de kans om nog eens een krachtig pleidooi te houden voor de aanleg van de A4-Zuid. De meeste aanwezigen ondersteunen de aanleg van die nieuwe snelweg.

Acties
Tijdens de avond kon kennis genomen worden van het project Rotterdam Vooruit, een studie naar de bereikbaarheid op langere termijn van de Rotterdamse regio en de haven. De gemeente Spijkenisse heeft voor dit jaar nog tal van acties in voorbereiding om de stem van de bedrijven en inwoners van de stad krachtig te laten doorklinken. Op de website van Rotterdam VooRuit kunt u nu al uw stem laten horen. LPF-raadslid Chris Hottentot bood tijdens de avond 3.000 handtekening aan van Spijkenissers die voorstander zijn van de aanleg van de A4-Zuid.

Externe links


* Rotterdam VooRuit [Let op! De website www.rotterdamvooruit.nl opent in een nieuw venster]

* Ideeënbus Rotterdam Vooruit [Let op! De website www.ideeenbus.nu opent in een nieuw venster.]

Interne links


* Krachtig pleidooi voor A4-Zuid op informatiebijeenkomst Rotterdam VooRuit