Politie Utrecht

Persberichten Eemland noord, 10.30 uur

Utrecht, 26-02-2009

Geslagen

BAARN- Op woensdagavond werd een man geslagen. De verdachte werd aangehouden. Omstreeks 20.05 uur kreeg de politie de melding dat een 28-jarige man aan de Sparrenlaan na een ruzie was geslagen door een bekende van hem. De politie ging ter plaatse en hield een 31-jarige man uit Baarn aan. De 28-jarige man raakte lichtgewond aan zijn mondhoek en werd ingesloten voor verhoor.

Verdovende middelen

BAARN- Op woensdagavond werden twee mannen aangehouden nadat ze verdovende middelen hadden verkocht/gekocht. Omstreeks 22.20 uur zagen agenten een 37-jarige man uit Soest op de Nieuw Baarnstraat een man snel in en weer uitstappen uit een auto en vervolgens een horecagelegenheid inlopen. De automobilist, 36 jaar uit Hilversum, werd gecontroleerd en de man bleek een aantal wikkels met vermoedelijke verdovende middelen in zijn auto te hebben liggen. Hij werd hierop direct aangehouden. De 37-jarige man werd vervolgens ook aangehouden. Hij bekende een gebruikershoeveelheid cocaïne zojuist te hebben gekocht.

Beide mannen zitten vast voor verhoor.

Nepvuurwapens

SOEST- Op woensdagmiddag werden vier jongens aangehouden met nepvuurwapens. Omstreeks 12.30 uur kreeg de politie de melding dat vier jongens met nepvuurwapens waren gezien aan de Inspecteur Schreuderlaan. Agenten gingen direct ter plaatse en troffen hier vier 16 jarige jongens aan. Na onderzoek kwamen twee nepvuurwapens tevoorschijn. De jongens werden aangehouden en meegenomen naar het bureau voor verhoor.