Energiebespaarplaats koppelt bespaarklant aan uitvoerder

26/02/2009 11:01

Meer met Minder

persbericht

Energiebespaarplaats koppelt bespaarklant aan uitvoerder

Den Haag, 26 februari 2009 - Snel en makkelijk een aannemer vinden om je energiebesparende maatregelen uit te voeren: daarvoor is er vanaf vandaag de Energiebespaarplaats. Op www.energiebespaarplaats.nl kun je als huiseigenaar of huurder je bespaaropdracht plaatsen; een deskundige uitvoerder reageert er dan op.

De Energiebespaarplaats staat open voor veel verschillende soorten vragen over energiebesparing. Wie alleen wil weten welke maatregelen in zijn of haar situatie het meeste zin hebben kan er terecht, maar ook degene die het 'advies op maat' binnen heeft en nu kiest voor spouwmuurisolatie, dubbelglas of zonnepanelen is hier aan het goede adres.

De klant plaatst zijn vraag op www.energiebespaarplaats.nl en bedrijven reageren.

De klant bepaalt zelf of hij of zij van het aanbod gebruik maakt.

Dat alles onder het motto 'met gemak energie besparen'.

Product van Meer Met Minder

De Energiebespaarplaats is ontwikkeld in opdracht van Meer Met Minder (MMM, www.meermetminder.nl), het nationaal energiebesparingsprogramma voor de bestaande bouw. Doel is dat in 2020 2,4 miljoen bestaande woningen en andere gebouwen blijvend 30 procent minder energie gebruiken. MMM maakt energiebesparing voor bewoners gemakkelijk. Ze krijgen extra premies en goed advies op maat. Bovendien biedt MMM hulp bij uitvoering, financiering en het vinden van een deskundige uitvoerder.

Voor dit laatste is de Energiebespaarplaats een belangrijk instrument.

Internet: www.energiebespaarplaats.nl, www.meermetminder.nl





http://www.meermetminder.nl