Fortis Bank
Fortis holding annuleert Algemene Vergadering van Aandeelhouders van Fortis N.V. op 6 maart 2009

Fortis holding annuleert de Algemene Vergadering van Aandeelhouders van Fortis N.V. gepland op 6 maart in Utrecht. De voorgestelde statutenwijziging die op de agenda stond voor deze Algemene Vergadering zal ter stemming worden gebracht tijdens de eerstvolgende geplande Algemene Vergadering van Aandeelhouders van Fortis N.V. op 29 april in Utrecht.

Fortis heeft hiertoe besloten omdat tijdens de Jaarlijkse Algemene Vergaderingen van Aandeelhouders van Fortis SA/NV in Brussel (28 april) en van Fortis N.V. in Utrecht
(29 april) meerdere statutenwijzigingen ter stemming zullen worden voorgelegd.

De agenda en overige documenten ten behoeve van de Jaarlijkse Algemene Vergaderingen zullen tijdig op onze website worden gepubliceerd.

Fortis holding (Fortis SA/NV en Fortis N.V.) bestaat uit (1) Fortis Insurance Belgium, (2) Fortis Insurance International en (3) de financiële activa en verplichtingen van de verschillende financiële vehikels. De internationale verzekeringsactiviteiten (Fortis Insurance International) zijn aanwezig in het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Hongkong, Luxemburg (Niet-Leven), Duitsland, Turkije, Rusland, Oekraïne en in joint ventures in Luxemburg (Leven), Portugal, China, Maleisië, India en Thailand. Fortis holding is niet betrokken bij bancaire activiteiten.



Fortis Bank